Ezine.bg»Мрежата»Анонимен в Ezine.bg
Анонимен
Анонимен
Новак

Моята Стена

  • /АнонименАнонименси добави аватар. Добави и ти!преди 8 години
  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Той е много по-голям от мен - на 40 години!преди 8 годиниЗдравейте на всички. Имам нужда да споделя мъката си и затова реших да пиша тук..Запознах се с един мъж. Той е на 40 години много по голям от мен.... в началото всичко беше наред,но вече спря да ми звъни да ми пише.казва ми че е зает и няма време за мен.Има и деца и по цял ден работи,за да се грижи за тях.Раздели се с жена му защото му изневери.Има много проблеми... Една година е бил в чужбина и след като се връща в България разбира,че семейството мy е разбито децата страдат.

    В момента се опитва да си оправи семейството и живота... няма кой да се грижи за семейството му и затова се налага да работи по цял ден.. Само че не ми харесва да няма време за мен... Много го обичам и не мога без него... по цял ден мисля за него и плача,не ме търси не ми звъни и аз си мисля,че няма чувства към мен и съм била за разнообразие и начин да избяга от проблемите си.казва че има чувства към мен че не ме използва и не иска да ме наранява,но просто в момента не може да ми даде това което искам.Не знам дали да му вярвам,защото за мен е странно с дни да не потърсиш любимия човек.

    Всеки ден плача,а той ми казва,че не ме кара да го правя.Приятелите ми му звънят казват му че,страдам и по цял ден плача за него, а а той дори не си прави труда да ми звънне и да ме попита как съм. Обещава звъни но не го прави със извинението че работи и няма време,виждам че не му пука че не го интересувам,но не мога да го зарежа или да се държа грубо,защото го обичам и искам да го загубя a вече един път го загубих заради грубото си държание и заради заплахите.Не мога нищо да направя единственото, което мога да направя е да чакам да се сети за мен..Обаче много ми липсва много го обичам и не издържам без него... И това че страдание и тази болка ме съсипват..Безразличието му също.Това ме убива.Без него е празно и пусто...не виждам смисъл в нищо.. :yawn:
  • /АнонименАнонименпопълни профила сипреди 8 години
  • /АнонименАнонименнаправи своята регистрация в ezine.bgпреди 8 години