Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Мрежата»Анонимен в Ezine.bg
Анонимен
Анонимен
Новак

Моята Стена

  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Ревнувам го...Какво да правя??преди 8 годиниМного ви благодаря за отговорите, реших да поговоря с него след като толкова време се изтезавах за нещо в което не бях сигурна, и се оказа, че дори не харесва начина по който изглежда това момиче.. Благодаря за отговорите и понякога наистина избързваме със заключенията... поне аз
  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Ревнувам го...Какво да правя??преди 8 годиниЗдравейте, за пръв път ми се налага да пиша и то за нещо толкова глупаво .. На 22 години съм имам сериозна връзка с едно момче от около година и нещо, той е на 24 години, всичко е окей, разбираме се, не се караме. Мислех че не съм от най-ревнивите, докато не тръгнахме заедно на народни танци. Там една обща приятелка ни запозна с едно момиче, което също идва на танци. В началото не обръщах внимание, докато не забелязах, че тя сякаш се навърта около него, неволни докосвания.. усмивки. На една загрявка просто видях той как я гледа в задните части, разбирам, че е момче и не мога да го огранича да гледа, но не мисля, че беше обикновено гледане, а също така си говорят, смеят се.. А да си призная тя е много по-красива, по-слаба ( предполагам, че ще кажете, че съм комплексарка), но си е вярно, тя е това, което аз не съм.

    Той разбира, че има нещо, но не мога да му кажа, че като ги видя и всичко ми се обръща и че ме боли като си помисля, че може нещата да приключат заради някаква случайна девойка, а и се боя, че ако му кажа и не е вярно нищо от това което си мисля, той може да започне и да се замисля по въпроса и аз да си го тласна направо при нея... Наистина го обичам, той също ми е доказвал любовта си, но съм била разочарована и изоставяна по много брутален начин и сега не мога да спра да мисля, че отново мога да остана наранена. Моля ви дайте ми съвет как да постъпя и какво да му кажа.

    Той не спира да ме пита какво ми има, казах му че проблемът е в мен, а не в него ( понеже осъзнавам, че заради моят страх се филмирам в някакви простотии), но той ми казва, че щом нещо тревожи мен, тревожи и него. И просто не знам какво да му кажа.... Благодаря ви предварително!
  • /АнонименАнонименнаправи своята регистрация в ezine.bgпреди 8 години