Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Мрежата»Анонимен в Ezine.bg
Анонимен
Анонимен
Новак

Моята Стена

  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Моля за съвет - искам да си го върнапреди 8 годиниЗдравейте на всички във форума

    Ще Бъда кратка и моля за съвет. Разболях се от доста рядко заболяване свързано с имунната ми система , наложи се да бъда 1 месец в болница и още 3-4 месеца у дома. След големия прием на различни лекарства + кортизон започна едно безумно течение когато бях интимна с приятеля ми . След 3-4 месеца обикаляне по гинеколози накрая ми откриха най - лошото за всяка жена. Дори не искам да споменавам какво е , но се досещате.

    С течение на времето когато започнаха да намалят дозите на кортизона и резултатите ми от цитоната маска на шийката на матката от 4-тя степен започнаха да се подобряват. В ноща на 13- ти срещу 14- ти септември на Кръстов ден се помолих у дома без да мога да отида до Кръстова гора от цялото си сърце и душа . Аз зная , че само Бог ми помогна . Но през времето в което боледувах , нервната ми система беше тотално разбита. След поредица от грешки и слушане на родителите ми как той не е за мен , взех решение да сложа край на връзката.

    Сега обаче искам отново да сме заедно . Никога не ме остави и за момент , но ми каза , че вече не е това което е било . Не сме спирали да се виждаме и да имаме контакт. Помолих го за прошка , шанс и време и той ми ги даде . Но нещата не са както бяха , разбира се аз и не очаквам за 5 месеца всичко да бъде както е било в началото .

    Искам да попитам дали знаете коя молитва и на коя точно икона да Се помоля или какво изобщо да направя за да бъдем отново заедно и пак да заживеем под един покрив заедно . Плача всеки ден , и ужасно много съжалявам . Бях повлияна от обстоятелствата.

    Чувала съм за Кръстова гора , но живея в чужбина и нямам възможност да отида точно на Кръстов ден там .
    Посъветвай те ме МОЛЯ ви как и какво да направя . Православна християнка съм . Бъдете благословенни.

    Благодаря
  • /АнонименАнонименнаправи своята регистрация в ezine.bgпреди 8 години