Ezine.bg»Мрежата»Анонимен в Ezine.bg
Анонимен
Анонимен
Новак

Моята Стена

  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Не мога повече, външният ми вид е ужасенпреди 7 годиниМоля ви кажете какво да правя немога да се приема такава каквото съм старая се по всякакъв начин да съм по красива и нищо смених си гардероба маски за лице за коса и никак несе харесвам немога дори да се погледна в огледалото а правянкакво ли не за да изглеждам добре и нищо.

    Моля ви тези които сте го преживели знам че несъм единствената с ниско самочувствие която никак несе харесва та аз самата съм си грозна питала съм и приятелите си дори няма какво да се крие нито снимки да пращам достатъчно ми беше от тях да го чуя просто толкова много усилия полагам и накрая нищо несе получава

    моля ви пишете как въобще сте го преудоляли акл въобще сте имали подобен ороблем като моя не се понасям вече
  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Имам бяло течение от 10 годишнапреди 7 годиниЗдравейте пробвах какво ли не срещу бяло течение, мазала съм се като бях малка понеже няма как да пъхнеш свещичка след като....

    И като по голяма опитвах и промивки и свещчки и продължавам да опитвам но нищо то само намалява лекарите казват че е гъбичка кандида. Знаете ли някакво лечение срещу това не издържам вече?
  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Толкова съм грозна! Животът ми е ад!преди 7 годиниЗдравейте, мисля че имам огромен проблем и го имам още от 5 годишна мъчех се с години да го преодолея но времето просто спирам да мисля за това колко съм грозна и докато се погледна в огледалото.... Вече съм на 17 преди си виках малка съм още ще се промен може и да не съм толкова зле но съм се залъгала

    Моля ви кажете ми какво да правя с себе си та аз се ненавиждам направо постояно се сравнявам с другите а като си намеря приятел или си харесм някого и като почна да се сравнявам с бившите му се отказвам от 2 години съм нямала връска по тази причина и не издържам повече
  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Имам ниско самочувствие и съм страшно комплексиранапреди 7 годиниИмам ниско самочувствие а половинката ми допълнително ми го понижава с всяка секунда какво да правя? Още от малка са ме унижвали и отделяли, защото съм им била грозна а тогава бях отракана и въобще неми пукаше за външния ми вид какво мислите как да постъпя?
  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Би ли проявил интерес към мен?преди 7 годиниИмам проблем твърди несамоуверена, съм а има едно момче... Та бившите му са от даскалото ми поне тези които аз познавам - не знам още колко е имал преди тях, но не мога по външен вит да се сравня с нито една от тях дали той би имал интерес като мене или да си го истрия от главата.

    Все пак това че си красив не те прави по добър от другите мисля че човека отвътре е важен но не мога да разбера за него изобщо това въжи ли. Би ли ми обърнал внимание или само ще ми се озсмее и направи за подигравка ? ? ?
  • /АнонименАнонименси добави аватар. Добави и ти!преди 7 години
  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Имам ли шансове с него?преди 7 годиниЗдравейте, имам малък проблем може ли да ме посаветвате какво бихте правили на мое място. Проблема е там че съм с едно момче показа ми бившите си и са супер красивите с гърди и всичко докато при мен няма нищо подобно напълно обратното съм на това което той е имал с години. Незнам защо е избрал мен щом може да е с всяка но ме е страх, че ще си промени решението ,а и та той е зарязал супер красивите, че мен ли няма моля ви посъветвайте ме нещо. Какво мислите вие?


    Благодаря за вниманието!
  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Ако той ви каже, че сте грозна какво ще направите?преди 7 годиниКажете какво бихте направили на мое място ако приятелят ви ви каже че едвали не щото несте най красивата или от най красивите трябва да търчите след него. Според мен повечето ще кажете че бихте го оставили но той твърди че уж ме обича колкото и да съм била грозна. Как бихте постъпили на мое място? Изобщо да се пробвам лид а говоря с него защо ми го е казал или подобни или небихте се занимавали с хора които незнаят какво искат? ? ?
  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Защо мъжете си избират грозни жени?преди 7 годиниЗдравейте! Наскоро четох че някой мъже си избирали грозни жени само защото те ги боготворили,не изневерявали и тн. Та исках да ви попитам какво мислите дали е истина и според вас тези мъже не се ли комплексират че са с такава жена до тях заразлика от другите?
  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Страх ме е, че ще ме оставипреди 7 годиниЗдравейте може да ви се стори откачено но адски много държа на едно момче и ме е страх че ще ме остави. И така заедно сме от 5 години и на скоро се промени постоянно ме сравнява с някоя и говори коя колко красива била че се запознала с много красив и такива. Та това не е проблема, обяснявам си го че го прави нарочно, за да го ревнувам , проблема е там че не мисля че съм достойна за него като съдя по бившите му правя всичко възможно да го задържа съгласна съм на какво ли не за него - дори и тичам след него с една дума, но не мисля че много дълго още ще издържа да си крия страховете от него.

    Мъчила съм се да говоря с него но той го приема на шега и за това се обръщам към вас. Нямам навик да пиша по форуми но имам чувството че ще го загубя. Той постоянно заглежда някоя и това много ме притеснява прекалено ку*вар си пада и за това ме притеснява с много момичета е бил имал е 1 сериозна връзка а аз съм втората му за това се притеснявам и че друга ще иска. най ме притеснява че бившата му ми е много добра приятелка много красиво момиче е и нито е някоя ку*ва да речеш нито се държи като такава той не бил сериозен към нея а цели 2 години били заедно затова го остави но иначе много го обичаше все си викам аз поредната ли съм му и това ли мене чака дори ме е сам да се покажа на улицата като постоянно иска ада ходим някъде с неговите приятели и приятелките им.

    Имам чувството че баш защото не съм достатъчно красива за него и изобщо достатъчна в каквото и да е отношение ще ме остави надявам се няма да ме вземете за някаква побъркана мисля че от обич всичко е възможно но не съм сигурна той наясно ли е че само си играе с чувствата ми ако сам о на думи вика че ме обича и че вечно ще е с мене все пак няма вечни неща. Надявам се за някой съвет да ми кажете кака ми е грешката и ли просто много се притеснявам благодаря за вниманието!