Ezine.bg»Мрежата»Анонимен в Ezine.bg
Анонимен
Анонимен
Новак

Моята Стена

  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Влюбен съм в нея, но не искам да я губя като приятелпреди 7 годиниТака директно се насочвам към “teen ” проблема си.
    Та той е от сферата на любовта . Да, предполагам че тук е пълно с такива теми но просто имам нужда да споделя с някого, различен от самият себе си . Изпитвам много смесени чувства към това, че пиша тук , особено по такава тема.

    Е какъв е проблемът – разбира се че момиче. Харесвам го от известно време ( вече 1 година) , но прекалено много се притеснявам да разкрия чувствата си. Разбира се, в началото беше доста трудно, но с времето свикнах и стана като ежедневие (и да разбирам, че решението е едно единствено – да отида и да поговоря с нея).

    Но тук се появява моята нерешителност. Да, 100 процента бих се нарекъл много думи в този момент, но проблемът който много ме притеснява е, че след като й призная и бъда отрязан (не е сигурно, може пък нещата да потръгнат), тя ще се отдръпне от мен. А аз не искам да става така , тъй като в момента сме наистина близки приятели. Искам да продължим да бъдем близки, въпреки всичко. Не искам да я губя като приятел.

    Ако някой има мнение по този мой глупав тийнейджърски сополив проблем, може да го сподели.

    ПС: ей заради тая любов, чак профил си направих .
    А да на 17 съм .
  • /АнонименАнонименнаправи своята регистрация в ezine.bgпреди 7 години