Ezine.bg»Мрежата»Анонимен в Ezine.bg
Анонимен
Анонимен
Новак

Моята Стена

  • /АнонименАнонименси добави аватар. Добави и ти!преди 6 години
  • /АнонименАнонименпубликува на стената на: Паолина Сяровапреди 6 години, преди 2 годиниЗдравейте, изключително съм Ви благодарна за информацията, която научих от Ваша статия!Вече е изпробвано и действа!!!Става въпрос за статията- Натурални средства за измиване на коса.За моята коса подходящ е вторият метод- измиване със сода и оцет.Само бих искала да Ви попитам, колко често може да се прилага, възможно ли е при всяко измиване на косата- нпр. през ден, или трябва по-рядко?!
    Благодаря предварително :)
    • Потребител#238184
      Потребител#238184Здравейте. Бихте ли написали по-подробно, как се ползва содата и оцета, в какво съотношение. Благодаря.
  • /АнонименАнонимендобави коментар към: Натурални средства за измиване на косатапреди 6 годиниНатурални средства за измиване на косатаНатурални средства за измиване на косата11.01.2014КрасотаБих искала да споделя удовлетвореността си от изпробваната рецепта за измиване на коса със сода и оцет, точно както е описано в статията.Наистина косата придобива чист и прекрасен вид- моята е изключително фина и този метод за измиване я прави да изглежда пухкава,лъскава и дори с лек обем!!! Благодарна съм изключително много на автора на статията!!! Само бих искала да попитам колко често би могло да се измива косата по този начин?!
  • /АнонименАнонименнаправи своята регистрация в ezine.bgпреди 6 години