Ezine.bg»Мрежата»Анонимен в Ezine.bg
Анонимен
Анонимен
Новак

Моята Стена

  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Въпрос относно нежелана бременностпреди 6 годиниДобър вечер. Просто не мога да разбера едно нещо - защо такава несправедливост? Някой се опитва да забременее от години и много иска деца, а пък някой спа само веднъж и не иска да чува за бременността? Първо, презервативът винаги трябва да е с вас. За повече увереност. Второ, за да бъда честна, дори ви завиждам малко. Опитвам се да се забременнея за дълго време, но не мога. Затова мисля да се обърна в BioTeхCom. Мисля да използвам инвитро с ДЯ с 2 опита. Четох много отзиви и статии за инвитрото с ДЯ. Остава да получа няколко отговора в този форум и да започна да правя вички нужни анализи. И още един съвет на вас - не спите с човек, в който не сте сигурни.
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Първи симптоми на бременностпреди 6 годиниДобър вечер! Прочетох, че сте използвали инвитро с ДЯ в BioTeхCom. Мисля също за него, тък като имам здравословни проблеми. Искам да Ви попитам: къде живеяхте там? Какъв е хотела? С какво хранеха? И основният въпрос. Ако избера инвитро с ДЯ. След забременяването жената се наблюдава при своя лекар (там, където тя живее) или в същата клиника? Ами при сурогатното майчинство също ли така става? Колкото максимални опита за инвитро с ДЯ аз ще мога да направя? Ще чакам отговора Ви!
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Има ли вероятност от бременност?преди 6 годиниЗдравейте. Мисля, че не съществува единственен отговор за този въпрос. Защото всеки организъм е много индивидуален. Сестра ми, когато беше бременна, през първите месеци дори не можеше да стане от леглото, тъй като имаше силна токсикоза. А пък аз, когато имах ранен срок на бременноста, дори не знаех това. Носех тежки неща и затова имах спонтанен аборт. След това се обърнах към клиниката BioTeхCom, защото знаех, че имам здравословни проблеми и аз няма да мога да забремннея по естественния начин. След като се консултирах с лекаря, реших да се възползвам с инвитро с ДЯ. Избрах си пакета с 2 опита (за 6900) - повече опити за тялото ми не са възможни. От втори път всичко се получи. Много съм доволна от работата и съм доволна от резултата.
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Първи симптоми на бременностпреди 6 годиниСкъпи, добър ден. Имам проблем. Аз съм на 35 години. Искам да забременея, но не мога. Вече използвах много витамини, хормони, народни рецепти. Лекарят казва, че не вижда никакви проблеми в мен и моят партньор. Много силно искам дете! Вече мисля за сурогатно майчинството или инвитро с ДЯ. Но аз се страхувам. Може би някой вече правяше това или някой от приятелите? Или на приятелите познатите? Кажете ми, моля. Искам да знам всичко, преди да решим с съпруга ми да предприемем такава стъпка. Хубав ден на всички !