• Пламенадобави отговор към форумната тема: Толкова съм грозна! Животът ми е ад!преди 1 денами можеш ли на e-mail: plami_am@abv.bg
  • Пламенадобави отговор към форумната тема: Кажете ми плаж около Софияпреди 2 дниЗдравейте, Димитър. И за какво ви е плаж с жени без горнища на бански. За един преател питам
  • Пламенадобави отговор към форумната тема: Толкова съм грозна! Животът ми е ад!преди 2 дниЗдравей. Положението не може да е толкова страшно. Не вярвам. Изпрати снимка и ще намерим решение за несъвършенствата, които виждаш в себе си.
  • Пламенадобави отговор към форумната тема: Искам мнения за моето творчествопреди 2 седмициС този правопис - ок, щом имаш самочувствие да го правиш...
  • Пламенадобави отговор към форумната тема: Влюбих се в него от пръв поглед! Как да му го кажапреди 2 седмициНе, че нещо, но смятам, че като зяпаш някого цяла вечер, реалният шанс погледите ви да се срещнат 4-5 пъти е чиста случайност. Т.е. - случайно те е погледнал и това е. Любовта от пръв поглед е само от твоя страна и мисля, че той, като момче, ако имаше нещо към тебе, щеше да ти каже. Или може би тепърва ще го покаже - защо не му дадеш шанс?
  • Пламенадобави отговор към форумната тема: Искам мнения за моето творчествопреди 2 седмициОх, не може да мислите, че може всяка зарязана девойка да си мисли, че може да пише. Плюс това е най-добре да се научиш наистина на първо място какво са запетаи, пълен/кратък член и къде в думите се пише а/ъ и и/й, преди да пишеш, че "пишеш"...
  • Пламенадобави отговор към форумната тема: Имам ниско самочувствие и съм страшно комплексиранапреди 3 седмициЕ, ще спре да те обижда и ще намериш някой, който ще те намира за красива. Вероятно не си толкова грозна, колкото те е убедил толкова. Защо се мразиш толкова, че си го причиняваш>? Цени себе си и не позволявай никой да те мачка по този грозен начин. Защо изобщо си с човек, който не те обича - ако те обичаше, нямаше да ти говори така и да те кара да се чувстваш така.
  • Пламенадобави отговор към форумната тема: Имам ниско самочувствие и съм страшно комплексиранапреди 3 седмициЕми спи да си с човек, който те обижда, ЛОГИЧНО Е!
  • Пламенадобави отговор към форумната тема: Влюбен съм в нея, но не искам да я губя като приятелпреди 4 седмициХм, ами може да подходиш другояче. Често добрите приятелства на тези години преминават в нещо повече. Просто започни да се приближаваш все повече и повече към нея, мисля, че нещата ще се получат така, вместо да разкриваш чувствата си изведнъж.
  • Пламенадобави отговор към форумната тема: Би ли проявил интерес към мен?преди 4 седмициА вие гаджета ли сте, какви сте?