• Пламенадобави отговор към форумната тема: Не мога да разбера, харесва ли ме или не!преди 4 месецаПробва се...ти имаш ли нещо към него? И имаш ли приятел, защото историята е малко объркана в началото и не се разбира? Какво искаш да попиташ - дали той има нещо към теб или дали нещо ще се получи между вас?
 • Пламенадобави отговор към форумната тема: Цикъла ми дойде 2 пъти в един месец!?!преди 4 месецаДам...при много жени се случва. Има много варианти - спукана киста, която е изтекла, хормонално нарушение, напасване към промяната на времето. Ако се повтори е наложително да отидеш на лекар, защото може да загубиш прекалено много кръв и да получиш анемия.
 • Пламенадобави отговор към форумната тема: Светът на нашите децапреди 4 месеца, преди 4 месецаЧестито! Да ви е живо и здраво детенцето и много да ви радва.
 • Пламенадобави отговор към форумната тема: L-карнитин - дайте мненияпреди 4 месеца, преди 4 месецаЛично при мен имаше както положителния ефект за отслабването, така и един крайно негативен, страничен ефект, заради който го спрях. При всеки е индивидуално, оказа се, че подобни на моя случаи са изключително редки. Почти всичко, с които съм говорила, са доволни. Има само едно Но - както с всяко друго нещо, и с Л-карнитина не трябва да се прекалява.
  • Administratorс житото май е по-лесно ;)
 • Пламенадобави отговор към форумната тема: Приятели сме от 15 години, а май се влюбих в неяпреди 4 месецаМм, убеди се дали е редно да разбиваш едно семейство. Колкото и да си партия с това дете, то от една стана е малко и никога няма да те приеме за баща, а от друга - най-много и да те намрази, защото си го отделил от законния му баща. Много внимавай, това, че тя показва някакви симпатии не означава, че е готова да зареже всичко заради теб. Моят съвет е да се отдръпнеш. Ако тя избере да напусне мъжа си и след това те потърси за нещо по-сериозно - Да, иначе не мисля, че имате бъдеще в настоящата ситуация.
 • Пламенадобави отговор към форумната тема: Отчаяна от самотатапреди 4 месецаВместо толкова много да мислиш над тези неща излез и намери хора с интереси като твоите. Целият свят ти е виновен. Който търси - намира.
 • Пламенадобави отговор към форумната тема: Първа среща - как да тълкувам поведението му?преди 5 месецаАми, че те харесва разбира се
 • Пламенадобави отговор към форумната тема: Моля за съвет - искам да си го върнапреди 6 месецаМила, мисля, че вие двамата сте тези, които трябва да си помогнете. Ако вие не се разбирате, никоя свръхестествена сила няма да ви помогне. Ето, събрали сте се, защо плачеш - ако и от двете страни се положат усилия, нещата ще са както преди. А защо не и по-добри...
 • Пламенадобави отговор към форумната тема: Влюбен съм в 2 женипреди 7 месецаНе виждам проблем. Просто я избягвай.
 • Пламенадобави отговор към форумната тема: Как да си я върна?преди 7 месецаАми може и да се съберете. Ти сам знаеш как да го направиш, защото не се случва за пръв път. Пишеш тук заради друго....истината е, че сам трябва да си зададеш въпроса виждаш ли смисъл в тази връзка? Имате ли бъдеще, искаш ли да сте семейство някой ден? Тя ли е жената, с която искаш да прекараш живота си? Ако отговорът е Да, колкото и клиширано да звучи, ще направиш всичко възможно, за да си я върнеш.
  П.п.: Убедена съм, че има друг