• Пламенадобави отговор към форумната тема: Избелване на зъбите - съвети?преди 7 месециЧувала съм, че ефектът е временен, а след това става, все едно си ги мазала с коректор.
  • Пламенадобави отговор към форумната тема: Боя за коса? Моля за помощ спешно!преди 7 месециЗа боя не мога да ти помогна. Лично моят съвет, е да се довериш на специалисти. Самата аз на няколко пъти мислех, че ще мога сама да се справя с боядисването в домашни условия. Резултат - незадоволителни резултати и изгоряла коса. Да, ще ти излезе малко по-скъпо, но иначе рискуваш да изгориш косъма и с години да чакаш да израсте наново.
  • Пламенадобави отговор към форумната тема: Казах ѝ, че я обичам, а ти ми отвърна с Добре!преди 7 месециЗначи се "сваляте" (това определено не е сваляне), от колко 7 години???
  • Пламенадобави отговор към форумната тема: Казах ѝ, че я обичам, а ти ми отвърна с Добре!преди 7 месециАми ти си закъснял по всичко възможни параграфи. Ако искаш нещо - направи нещо. Изобщо не разбирам какво се случва между вас, може би, защото то е едно огромно НИЩО. И - как може да подариш огърлица за 3 лв, ти си на 30 години!!! Дръж се като голям човек, отиди при нея и я целуни. Директно, без приказки. Вие се държите като ощипани пенсионери, може ли такова нещо???!
  • Пламенадобави отговор към форумната тема: Странно усещане, помогнете!преди 7 месециДам, сънна парализа. И на мен ми се случи веднъж, много е ужасно, постъпих горе-долу като теб. Не се притеснявай - на почти всичко хора се е случвало. Ако се повтори или потрети обаче задължително направи консултация със специалист.
  • Пламенадобави отговор към форумната тема: Сънувах, че убиват втори ми бащапреди 7 месециГадно е, като го сънуваш/ Този човек ще се прероди, ще поеме по нов път и ще се смири.
  • Пламенадобави отговор към форумната тема: Пушите ли?преди 7 месециАз пуша от 14-годишна, вече 11 години. Не ме притеснява, защото една кутия ми стига от 3 до 7 дни.
  • Пламенадобави отговор към форумната тема: Какво мислите за взаимноизгодните връзки?преди 7 месециАми аз тук не виждам конфронтация. Дори не разбирам какъв е въпросът ти - дали одобряваме мнението ти. И, колкото и да се опиташ да го замаскираш зад мнооооого повторения, неясни думи и изрази и пренасищане от идиоми, ти реално казваш - аз одобрявам той да е богат, а тя да е просто красива, поредното допълнение към секс тефтерчето му, на издръжка.
  • Пламенадобави отговор към форумната тема: Има ли възможност....преди 7 месециАми няма как да знаем, предвид, че не си написала дали сте ползвали някакъв вид предпазни средства. Плюс това симптомите на бременност не се появяват толкова скоростно. Лекувай си грипа и се пази.
  • Пламенагласува за: Как технологиите ще разширят границите на човешката интимностпреди 8 месециКак технологиите ще разширят границите на човешката интимностКак технологиите ще разширят границите на човешката интимност