Antonia Rumenova
Джедай
 • Antonia Rumenovaгласува за: Плеймейтката Нора Недкова преди пластичните операции (СНИМКИ)преди 2 месециПлеймейтката Нора Недкова преди пластичните операции (СНИМКИ)Плеймейтката Нора Недкова преди пластичните операции (СНИМКИ)
 • Antonia Rumenovaгласува за: Аритмияпреди 3 месециАритмияАритмия
 • Antonia Rumenovaдобави форумната тема: Силен косопад! На какво се дължи и какви продукти да използвам?преди 4 месециКосата ми е дълга и чуплива. Не я боядисвам и никога не съм я боядисвала, а през последните седмици само при лек допир в ръката ми остават по 4-5 косъма. Когато я мия и се реша, положението е още по-страшно и не знам на какво може да се дължи.

  Смених шампоана и балсама с такива за косопад, започнах да си правя домашни маски и да пия витамини, но за момента не виждам резултат. На какво мислите, че може да се дължи този силен косопад? Какви козметични продукти да използвам?
 • Antonia Rumenovaдобави форумната тема: Какво покрива здравната каса при зъболекаря?преди 4 месециКазва ли са ми, че по здравна каса при зъболекаря имаш право на 3 услуги - поставяне на 2 пломби и вадене на зъб, като пломбите са от амалгама. Ако искаш фотополимер, трябва да доплатиш.

  За услуги като почистване на зъбен камък, умъртвяване на зъб, избелване и поставяне на коронка трябва да се плаща. Може ли да ми дадете точна информация какво покрива здравна каса при зъболекаря?

  Ще съм ви много благодарна
 • Antonia Rumenovaдобави отговор към форумната тема: Какво да правим,когато сме с тегло доста по-малко от нормалното?преди 2 годиниЗначи нямаш апетит? Да не би да е от притеснение, че нямаш апетит? Опирай да се храниш поне по 5 пъти на ден с питателни храни, а може и да отидеш на лекар, за да видиш дали всичко с тялото ти е наред.
 • Antonia Rumenovaдобави отговор към форумната тема: Търся специалния балсам за коса след подстригванепреди 2 годиниДа нямаш предвид кристалите за коса?
 • Antonia Rumenovaдобави отговор към форумната тема: Как да разбера дали едно момче ме харесва?преди 2 годиниКогато едно момче те харесва, няма как да не разбереш.
 • Antonia Rumenovaдобави отговор към форумната тема: Той е много по-голям от мен - на 40 години!преди 2 годиниИ сама май виждаш, че тази връзка няма да я бъде, а и този човек не ти трябва, защото искате различни неща, а не защото той е лош, а ти се държиш неподходящо. Просто не сте един за друг, почти всеки се е влюбвал в неподходящ човек, не си само ти. Нормално е да страдаш и да не искаш раздяла, щом си влюбена, но е по-добре да теб да прекратиш тези отношения. Няма да ти е лесно, ще то трябва време, за да се възстановиш, но пък ще имаш шанс да срещнеш някой, който ще ти дава вниманието и любовта, които искаш. Често, когато се влюбим веднъж, мислим, че втора такава любов няма, но истината е, че с времето всичко се забравя, дори хора, които много сме искали.
 • Antonia Rumenovaдобави отговор към форумната тема: Помощ! Кажете ми с какво да убия тези гъбичкипреди 2 годиниЗадължително отидете на лекар. Няма как да се лекувате през интернет, без да ви погледне специалист и да ви направи изследвания. Една спонтанна болка може да е симптом както на нещо безобидно, така и на някакво сериозно заболяване. И в този ред на мисли, вие как разбрахте, че симптомите ви са сигнал за гъбички? Наистина прегледа ще ви струва по-скъпо, щом нямате здравни осигуровки, но когато става въпрос за здравето ви, може да спестите от друго и да се лекувате.