Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Налепи по езикаДиагностициране при налепи по езика
При появата на трайни налепи по езика, независимо от техния цвят лицето трябва да посети лекар....
1
Премахване на налепи по езика
Обикновено проблеми в храносмилателната система, токсини в стомаха причиняват белите налепи по езика, които може постепенно да се увеличават, т.е. езикът да става все по-облепен спрямо нормалното....
Как да премахнем белите налепи по езика?
Но докато ви бъде поставена точната диагноза, може да предприемете различни неща, за да остраните белите налепи по езика....
Желиран език по мексикански
Езикът се сварява до готовност, като към средата на варенето се добавят лукът и морковите, нарязани на кубчета. Когато са готови, се отцеждат, а в бульона се сипва желатинът....
Свински Език по Ловджийски
В тенджера в леко подсолена вода сложете 1 бр. дафинов лист и няколко зрънца черен пипер, сварете свинския език до готовност /60-90 минути/.
Изчакайте да изстине и нарежете свински език на филийки....
Телешки език по карибски
Езикът се сварява до омекване. В това време тиквата се настъргва, ананасът се нарязва на ситно.
Езикът се пуска в ледено студена вода и се обелва....
Налепи по гърлото
лимфни възли, отпадналост и болки в ушите;
Лечение на налепи в гърлото
След като се диагностицира точният причинител на налепите, се преминава към активно лечение в зависимост от заболяването....
Свински език и сърца по селски
Свински език и сърца по селски сервираме, докато гозбата с карантия е още топло....
Език в гювечеСлед това с полученото се покрива езикът. По желание може да се капне и малко вино.
Гювечетата се затварят с капачета и се пекат 20-30 минути на умерена фурна....
2
Език в гърне
Във всеки прорез се слага по малко сланина, 1-2 зърна черен пипер, отчупено парченце дафинов лист.
Половината от доматите се изсипват на дъното на гърнето....
Език на фурна
Езикът се подрежда в подмазнена тава и се залива със смес от ситно нарязаните домати, доматеното пюре, малко от прецедения бульон, червеното вино, като се овкусява със сол и черен пипер....
Език в маслоПоднесете езика в масло с настърган хрян, дижонска горчица и препечен хляб. Ако не желаете да запържвате, просто наредете езика в платото, полейте с разтопено краве масло и овкусете....
7
Език в сачеСложете езика и го запечете равномерно от двете страни, като добавяте по още малко масло.
Поръсете със сол, млян черен пипер и нарязаните на гръгчета лук и чушки....
1
Език с гъби
Добавяме нарязания телешки език и задушаваме около 15 минути на тих огън.
По желание може да обогатите ястието с чаша течна готварска сметана.
Поднасяме ястието с гарнитура задушен ориз....
Език в маслоПоднесете езика в масло с настърган хрян, дижонска горчица и препечен хляб. Ако не желаете да запържвате, просто наредете езика в платото, полейте с разтопено краве масло и овкусете....
7
Премахване на налепи по зъбите
Първият е появата на налеп, в който се развиват микроорганизми, разрушаващи зъбите.
Вторият сериозен враг е захарта, която действа като лепило – прилепва плътно налепа към зъбите....
Мезе от варен телешки език по селски
Осолете и намажете със селитрата суровия телешки език, оставете го в хладилника за 13-15 дни и след това го измийте и го сварете, така месото става по-крехко....
Диагностициране на болести по ръцете
От ръцете на всеки човек може да се прочете всевъзможна информация, пише на страниците си руският вестник Версия. Може да се разбере какво е миналото на човека, какво го очаква, дори може да бъде видяна и информация за...
Телешки език с кашкавал
Езикът се сварява, обелва се и се оставя да изстине. Нарязва се на тънки парчета и се задушава в разтопеното масло. Поръсва се със солта и черния пипер....
Телешки език на скараЗапочваме да нареждаме филиите телешки език и оставяме да се запичат за кратко от двете страни.
Телешки език на скара е разкошно и вкусно предястие - особено с горчичен сос....
1
Свински език с картофи
В йенска тенджерка слагаме задушения лук, след него добавяме картофите, топеното сирене, накрая езика и червения пипер.
Заливаме с бульона, в които се е варил езикът и червеното вино....
Телешки език с хрян
Измиваме телешкия език, заливаме с вода, прибавяме 1 кубче зеленчуков бульон и сваряваме до готовност.
Сварения език белим и нарязваме на тънки филийки. Белим морковите и картофите и нарязваме....