Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Търсене в статии

Картофен пръстен с тиквичкиКартофен пръстен с тиквички
Краставицата се нарязва на кръгчета, а те на половинки и се забождат върху картофения пръстен. Поръсваме с нарязан ситно пресен копър и сервираме. Лесно, вкусно и ефектно!...
Пръстен от парено тестоПръстен от парено тесто
Накрая захлупвате с другата половина от пръстена от парено тесто....
Пръстен от спанак и оризПръстен от спанак и ориз
Прибавят се спанакът и цикорията и се държат на котлона около 15 мин. Разстила се малко по дъното на формата за печене и се долива с вода, овкусява се се със солта и черния пипер и се оставя да кипне....
Ръка с пръсти на вещицаРъка с пръсти на вещица
3
Правим няколко напречни повърхностни отрязъка на самия кренвирш за сгъвката. Приготвените „пръсти” подреждаме в плоска чиния като първо поставяме отрязаната франзела, а до нея самите пръсти....
Студентски пръсти с мармаладСтудентски пръсти с мармалад
Разделя се тестото на две части и всяка се разточва на правоъгълна кора. Нарязва се на малки квадрати, а във всеки си поставя лъжичка сладко или мармалад....
Как да избираме пръстен с диамантКак да избираме пръстен с диамант
Пръстен с диамант трябва да се избира прецизно, и причината за трудния избор е самият камък, който всъщност прави бижуто толкова ценно и желано от дамите....
Хлебче ПръстенХлебче Пръстен
Не използвайте всичкото масло, а заделете от него за намазване на питката-хляб накрая. Наложените кори навийте на руло и после съединете двата му края във форма на пръстен....
Бриош-пръстенБриош-пръстен
Оформете пръстен от тестото, (може и като засучете два фитила от него) и разположете в тавичката. Отново оставете на топло докато бухне и удвои обема си....
Нова мода: Закован на пръста годежен пръстен!Нова мода: Закован на пръста годежен пръстен!
Годежният пръстен вече не е нещото, за което всяко момиче мечтае. Докато някои отричат годежа по феминистки причини, други просто се плашат от новата мода – закован на пръста годежен пръстен....
Кой пръст да кичим с пръстенКой пръст да кичим с пръстен
Ако искате да постигнете промени в материално отношение или да концентрирате силите си в кариера, носете пръстени на средния пръст....
Гладно прасе похапна с диамант от годежен пръстенГладно прасе похапна с диамант от годежен пръстен
Лакомо прасе с афинитет към скъпоценностите закуси с диаманта от годежния пръстен на любопитна англичанка, предаде АФП....
Праз в пръстен гювечПраз в пръстен гювеч
Нарязвате праза на кръгчета и задушавате, докато поомекне. Обелвате и настъргвате доматите и след това ги изсипвате в гювеча при праза, заедно с натрошеното сирене и лютата чушка....
На кой пръст да носите пръстена сиНа кой пръст да носите пръстена си
Пръстен със символ на Слънцето на този пръст привлича богатството и любовта. Спокойните хора трябва да носят малки пръстени на този пръст, а емоционалните – големи пръстени....
Еклерови пръстениЕклерови пръстени
Смесете пудрата захар с лимоновия сок и водката, покрийте еклеровите пръстени и ги разрежете хоризонтално по на две половини....
Лучени пръстениЛучени пръстени
Слагаме ги на кухненска хартия за да се отцедят от мазнината и веднага поднасяме....
Шафранови пръстениШафранови пръстени
Разточва се на кора с дебелина малко повече от половин сантиметър и се реже на тънки ленти с дължина 12 сантиметра. Краищата им се защипват така, че да се получат пръстени....
Ванилови пръстениВанилови пръстени
Правят се топчета с големината на орех, а от тях се правят малки тънки саламчета, краищата на които се съединяват, така че да се получат пръстени....
Празничен сладкиш Пръстенът на краляПразничен сладкиш Пръстенът на краля
Празничният сладкиш Пръстенът на краля е готов. ............................. Това е френски сладкиш от времето на Луи Х V....
Торта с нишесте по изборТорта с нишесте по избор
След това се дръпва от огъня и на тънка струя с непрекъснато бъркане се добавя яйчената каша. Връща се на слаб огън и се бърка до сгъстяване и бълбукане. Изстиналият блат се реже на 3-4 слоя. Редува се с блат и крем....
Кренвиршки с колбас по изборКренвиршки с колбас по избор
Печем кренвиршките с колбас по избор във фурна загрята на 220 градуса до зачервяване....
Заек, задушен в пръстен гювечЗаек, задушен в пръстен гювеч
1
Захлупвате, замазвате капака с тесто и варите около 3 часа на тих огън. Готовият задушен заек поръсвате с черен пипер. Заекът, задушен в пръстен гювеч е готов....
Печен Заек в пръстен гювечПечен Заек в пръстен гювеч
Печеният Заек в пръстен гювеч е готов....
Бяла риба в пръстен гювечБяла риба в пръстен гювеч
Нареждате лука и чесъна и разстиляте в пръстен гювеч заедно с подправките. Отгоре нареждате рибата, поливате с мазнината и поръсвате със сухара. Печете ястието в умерено загрята фурна....
Постен сладкиш със сладко по изборПостен сладкиш със сладко по избор
Постният сладкиш със сладко по избор е готов....
Лесно руло със сладко по изборЛесно руло със сладко по избор
И след готовността на сладкото руло, още докато е топло, го навиваме върху мокра кърпа. Сладкото е по желание и отгоре може да поръсим с пудра захар. Лесното руло със сладко по избор е чудна следобедна закуска....