Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Картофен пръстен с тиквички
Краставицата се нарязва на кръгчета, а те на половинки и се забождат върху картофения пръстен.
Поръсваме с нарязан ситно пресен копър и сервираме. Лесно, вкусно и ефектно!...
Пръстен от спанак и ориз
Прибавят се спанакът и цикорията и се държат на котлона около 15 мин.
Разстила се малко по дъното на формата за печене и се долива с вода, овкусява се се със солта и черния пипер и се оставя да кипне....
Ръка с пръсти на вещицаПравим няколко напречни повърхностни отрязъка на самия кренвирш за сгъвката.
Приготвените „пръсти” подреждаме в плоска чиния като първо поставяме отрязаната франзела, а до нея самите пръсти....
3
Студентски пръсти с мармалад
Разделя се тестото на две части и всяка се разточва на правоъгълна кора.
Нарязва се на малки квадрати, а във всеки си поставя лъжичка сладко или мармалад....
Как да избираме пръстен с диамант
Пръстен с диамант трябва да се избира прецизно, и причината за трудния избор е самият камък, който всъщност прави бижуто толкова ценно и желано от дамите....
Хлебче Пръстен
Не използвайте всичкото масло, а заделете от него за намазване на питката-хляб накрая.
Наложените кори навийте на руло и после съединете двата му края във форма на пръстен....
Бриош-пръстен
Оформете пръстен от тестото, (може и като засучете два фитила от него) и разположете в тавичката. Отново оставете на топло докато бухне и удвои обема си....
Нова мода: Закован на пръста годежен пръстен!
Годежният пръстен вече не е нещото, за което всяко момиче мечтае. Докато някои отричат годежа по феминистки причини, други просто се плашат от новата мода – закован на пръста годежен пръстен....
Кой пръст да кичим с пръстен
Ако искате да постигнете промени в материално отношение или да концентрирате силите си в кариера, носете пръстени на средния пръст....
Гладно прасе похапна с диамант от годежен пръстен
Лакомо прасе с афинитет към скъпоценностите закуси с диаманта от годежния пръстен на любопитна англичанка, предаде АФП....
Праз в пръстен гювеч
Нарязвате праза на кръгчета и задушавате, докато поомекне.
Обелвате и настъргвате доматите и след това ги изсипвате в гювеча при праза, заедно с натрошеното сирене и лютата чушка....
На кой пръст да носите пръстена си
Пръстен със символ на Слънцето на този пръст привлича богатството и любовта. Спокойните хора трябва да носят малки пръстени на този пръст, а емоционалните – големи пръстени....
Еклерови пръстени
Смесете пудрата захар с лимоновия сок и водката, покрийте еклеровите пръстени и ги разрежете хоризонтално по на две половини....
Шафранови пръстени
Разточва се на кора с дебелина малко повече от половин сантиметър и се реже на тънки ленти с дължина 12 сантиметра.
Краищата им се защипват така, че да се получат пръстени....
Ванилови пръстени
Правят се топчета с големината на орех, а от тях се правят малки тънки саламчета, краищата на които се съединяват, така че да се получат пръстени....
Празничен сладкиш Пръстенът на краля
Празничният сладкиш Пръстенът на краля е готов.
.............................
Това е френски сладкиш от времето на Луи Х V....
Торта с нишесте по избор
След това се дръпва от огъня и на тънка струя с непрекъснато бъркане се добавя яйчената каша. Връща се на слаб огън и се бърка до сгъстяване и бълбукане.
Изстиналият блат се реже на 3-4 слоя. Редува се с блат и крем....
Кренвиршки с колбас по избор
Печем кренвиршките с колбас по избор във фурна загрята на 220 градуса до зачервяване....
Заек, задушен в пръстен гювечЗахлупвате, замазвате капака с тесто и варите около 3 часа на тих огън.
Готовият задушен заек поръсвате с черен пипер.
Заекът, задушен в пръстен гювеч е готов....
1
Бяла риба в пръстен гювеч
Нареждате лука и чесъна и разстиляте в пръстен гювеч заедно с подправките.
Отгоре нареждате рибата, поливате с мазнината и поръсвате със сухара. Печете ястието в умерено загрята фурна....
Лесно руло със сладко по избор
И след готовността на сладкото руло, още докато е топло, го навиваме върху мокра кърпа.
Сладкото е по желание и отгоре може да поръсим с пудра захар.
Лесното руло със сладко по избор е чудна следобедна закуска....