Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Търсене в статии

Студентски пръсти с мармаладСтудентски пръсти с мармалад
Смесва се в купа разтопена свинска мас със захар и леко се разбърква. Добавя се киселото мляко с разбита в него сода за хляб, докато шупне. Прибавя се ванилията и с брашното се замесва средно твърдо тесто, да не лепне...
Ръка с пръсти на вещицаРъка с пръсти на вещица
3
Приготвените „пръсти” подреждаме в плоска чиния като първо поставяме отрязаната франзела, а до нея самите пръсти....
Мазило за изтръпнали крайнициМазило за изтръпнали крайници
След охлаждане използвайте за да разтриете изтръпналите крайници. Болката и изтръпването постепенно ще отшумяват при редовно използване....
Бишкоти Дамски пръстиБишкоти Дамски пръсти
Бишкотите Дамски пръсти са готови....
Кой пръст да кичим с пръстенКой пръст да кичим с пръстен
Ако искате да постигнете промени в материално отношение или да концентрирате силите си в кариера, носете пръстени на средния пръст....
Нова мода: Закован на пръста годежен пръстен!Нова мода: Закован на пръста годежен пръстен!
Годежният пръстен вече не е нещото, за което всяко момиче мечтае. Докато някои отричат годежа по феминистки причини, други просто се плашат от новата мода – закован на пръста годежен пръстен....
Бриош-пръстенБриош-пръстен
Замесете меко тесто, добавяйки си още брашно и масло, до привършването му, докато тестото спре да ви лепне по пръстите. Доомесете върху набрашнен плот....
Ванилови пръстениВанилови пръстени
Правят се топчета с големината на орех, а от тях се правят малки тънки саламчета, краищата на които се съединяват, така че да се получат пръстени....
Шафранови пръстениШафранови пръстени
Краищата им се защипват така, че да се получат пръстени. Мажат се с мляко, смесено с един жълтък, поръсват се с бадеми и се пекат 15 минути на 180 градуса....
Лучени пръстениЛучени пръстени
Обелете и нарежете лукът на тънки кръгчета. В купа разбийте яйцето и добавете млякото, посолете и добавете брашно. Добавяйте брашно докато стане гладка смес, но не много течна. Изсипете лукът вътре в купата със сместа...
Еклерови пръстениЕклерови пръстени
Смесете пудрата захар с лимоновия сок и водката, покрийте еклеровите пръстени и ги разрежете хоризонтално по на две половини....
Хлебче ПръстенХлебче Пръстен
Наложените кори навийте на руло и после съединете двата му края във форма на пръстен....
Подути пръсти на кракатаПодути пръсти на краката
Одраскване: драскотините по пръстите могат да доведат до подуване на пръстите на краката и глезените. Подуването стихва, когато пръста оздравее....
Пръстите на булкатаПръстите на булката
1
Пресяваме брашното и в средата му правим кладенче, в него изсипваме последователно яйцата, прясното мляко, олиото, оцета и солта. Забъркваме умерено твърдо тесто. От него откъсваме парчета с големина на орех, които разточваме...
Праз в пръстен гювечПраз в пръстен гювеч
Нарязвате праза на кръгчета и задушавате, докато поомекне. Обелвате и настъргвате доматите и след това ги изсипвате в гювеча при праза, заедно с натрошеното сирене и лютата чушка. Отгоре заливате с разбитите яйца...
Курабийки Пръстите на вещицатаКурабийки Пръстите на вещицата
1
Разделете го на малки топки и от всяка оформете фитилче, което да е по тънко от човешки пръст. Натопете бадемите във вряла вода и ги обелете. Намажете фитилчетата с мармалад и залепете бадемите за нокти....
Яйца в лучени пръстениЯйца в лучени пръстени
Нарязваме лука на половина. Вземаме най-широката част. В тиган сипваме олиото и върху него самите кръгчета, като запържваме първо от едната страна, а след това от другата до златисто. Когато вече са готови, счукваме...
Пръстен от парено тестоПръстен от парено тесто
Пареното тесто: Слагаме маслото, прясното мляко, водата, захарта и солта на умерен огън, и бъркаме, докато маслото се разтопи и сместа заври. Щом заври, изсипваме цялото брашно наведнъж и започваме да бъркаме, докато се...
Картофен пръстен с тиквичкиКартофен пръстен с тиквички
Краставицата се нарязва на кръгчета, а те на половинки и се забождат върху картофения пръстен. Поръсваме с нарязан ситно пресен копър и сервираме. Лесно, вкусно и ефектно!...
Пържоли Изяж си пръститеПържоли Изяж си пръстите
Пържолите се запържват леко. В йенска тенджера се редят 1 ред пържоли, 1 ред топено сирене и ред гъби. Отново следва ред пържоли, ред топено сирене, ред гъби. Отгоре се залива с разбито кисело мляко. Най-отгоре пък се...
Какво символизират бенките на различните пръсти?Какво символизират бенките на различните пръсти?
Бенките по пръстите показват, че тези хора са изключително верни и лоялни. Ето защо можете да бъдете сигурни, че хора с бенки на пръстите няма да простят предателство или лъжа....
Печен Заек в пръстен гювечПечен Заек в пръстен гювеч
Печеният Заек в пръстен гювеч е готов....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Бяла риба в пръстен гювечБяла риба в пръстен гювеч
Нареждате лука и чесъна и разстиляте в пръстен гювеч заедно с подправките. Отгоре нареждате рибата, поливате с мазнината и поръсвате със сухара. Печете ястието в умерено загрята фурна....
Медени сладки Пръстите на вещицатаМедени сладки Пръстите на вещицата
С помощта на клечка за зъби, направете чертички (имитиращи ставите на пръстите), а за нокът сложете по един бадем. Изпечете сладките на 180 градуса за 15-20 минути. Медените сладки Пръстите на вещицата са готови....