Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Китайски трикове срещу главоболиеМожете да се справите с двата проблема едновременно, като използвате китайски масаж....
1
Торта с три кори
От изброените продукти се приготвя сместа за блатовете. Приготвят се три блата, като в единия се добавя какао. Пекат се.
Приготвя се нишестето по указания на опаковката начин.
Подреждат се един блат, нишесте, вторият...
Китайски пелмени
Подредете китайските пелмени и ги запържете до златисто от едната страна.
Като станат златисти, сипете бульона в тигана и захлупете, за да се досготвят на парата от бульона....
Китайски бухтиКъм разбитите белтъци добавете пресятото брашно и пудрата захар и оформете тесто. Накрая добавете листенцата магнолия.
От тестото оформете топчета. Пускайте ги в загрято олио и ги изпържете до готовност.
Поднесете...
2
Китайски сладкиш
Сварете ориза със захарта и накълцаното на бучици масло. Намажете с масло форма за пудинг и разстелете на пласт 2 см ориза.
Покрийте го с пласт плодове по избор според сезона и ядки, като ги притискате добре. Продължете...
Китайски омлет
В китайски тиган се сипват 2 супени лъжици олио. След като запуши, се поставят лукът и джинджифилът.
Пържат се около минута и се добавя алабашът, който също се пържи в продължение на 1 минута....
Китайски питкиБрашното се изсипва на купчинка и към него лъжичка по лъжичка се прибавя горещата вода. Замесва се жилаво тесто, което се покрива със салфетка и се оставя да престои 30 минути. После се разточва на много тънка кора (1-2 мм...
4
Китайски сладкиш
Сварете ориза със захарта и накълцаното на бучици масло. Намажете с масло форма за пудинг и разстелете на пласт 2 см ориза.
Покрийте го с пласт плодове по избор според сезона и ядки, като ги притискате добре. Продължете...
Китайски омлет
В китайски тиган се сипват 2 супени лъжици олио. След като запуши, се поставят лукът и джинджифилът.
Пържат се около минута и се добавя алабашът, който също се пържи в продължение на 1 минута....
Китайски питкиБрашното се изсипва на купчинка и към него лъжичка по лъжичка се прибавя горещата вода. Замесва се жилаво тесто, което се покрива със салфетка и се оставя да престои 30 минути. После се разточва на много тънка кора (1-2 мм...
4
Трикове за перфектна домашна паста
Прясната паста, приготвена в домашни условия, обикновено става, като се смесят 100 г брашно с 1 яйце - порция за човек, което е в зависимост от това кой как и колко хапва, разбира се.
Ако говорим за мъжкия апетит, това...
Как се хващат китайски клечки?
Храненето с китайски клечки си е истинско изкуство и не всеки владее тази техника. Вижте как лесно можете да се насладите на китайската кухня, използвайки китайски клечки....
Изгубените китайски пирамидиИнтересът към китайските пирамиди значително се увеличава през 1994 г. с публикуването на книгата на Хартвиг Хаусдорф Бялата пирамида, в която той накратко описва своите пътувания през Китай в търсене на легендарната голяма...
3
Непознатите китайски подправки
Най-популярният китайски сос, който се използва за подправяне на ястията по време на готвенето, е хой син. Той, за разлика от соевия сос, не е солен, а е сладко-кисел....
Типични китайски десерти
Малко от нас са стигали до десерта, след като се преяли с различните китайски специалитети. Той обаче изобщо не е за изпускане....
Последните китайски оръженосци
Далеч от шума и суетата в градовете на Китай, жителите на китно село в провинция Гуейджоу си организират собствен вид шумотевица.
Село Биаша (наричано от някои Баша) е дом на население, известно в историята с притежаваните...
Свинско по китайски
Кълцаме свинското на възможно най-малки късчета и ги запържваме.
Слагаме няколко щипки от подправката за гирос и кърито, както и 2-3 лъжички уни сос.
Когато свинското е почти готово прибавяме кълновете. Начукваме кашуто...
Китайски кокосов крем
По желание китайският кокосов крем се обръща в чиния и се украсява с нарязани плодове, поръсва се с пудра захар и се слагат листенца мента....
Нудели по китайски
Накрая махаме гъбите от котлона, кълцаме ги и поръсваме с тях отгоре нуделите по китайски....
Бързи китайски спагети
Спагетите се слагат във вряща вода за 3-5 минути да омекнат и след това се отцеждат.
Картофът се обелва и нарязва на по-големи парченца, както и доматът.
В сгорещено олио се запържва чесънът, след което се добавя картофът...
Питка Китайски ДраконЗатоплете прясното мляко и сипете около една кафена чашка в керамична купичка, добавете захарта и разбъркайте, докато се разтопи, след което прибавете и маята. Бъркайте, докато и маята се разтопи, накрая поръсете с пресято...
1
Китайски пържени пелмени
* Готовата китайска смес за пелмени съдържа канела, звезден анасон, шарен пипер, див копър, карамфил, джинджифил....
Любими китайски спагети
Любимите китайски спагети са готови!
Източник: Lubka Savova - Кулинарна мрежа...