Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Малки тайни за вкусни дробчета
Има няколко малки тайни за готвенето на дробчета, които сега ще ви разкрием.
Почистете дробчетата перфектно!
Препоръчваме ви да изберете охладени дробчета....
Малки тайни при готвенето на гъбиМалките гъбки могат да се сложат и цели.
- Можете да готвите заедно различни видове гъби.
- Гъбите се сотират най-добре в масло или зехтин....
1
Малки кулинарни тайни за домакини на токчета
Всяка добра домакиня си има трикове и хитринки, които прилага в кухнята, за да приготви майсторски своите ястия. Ето някои полезни при готвенето.
За да не залепва месото при пържене, към мазнината прибавете няколко парченца...
Как да станеш класна дама: 10 малки тайни
В наши дни често чуваме, че голяма част от жените са се превърнали в материалистки, които преследват единствено парите на мъжете. С цел да привличат мъжките погледи те си слагат силикон в бюста и в устните, подлагат се на...
Малките тайни на голямата кухня
Селската извара, а не тази от магазина, е най-полезна за тялото, защото е ценна за сърцето заради калция и белтъците при наличие на малко мазнини....
Малките тайни на звездите за красота
Безспорно малките тайни за перфектен външен вид на звездните дами понякога включват и хирургическа намеса, но повечето от тях отричат упорито....
Печени обезкостени джоланчета по тайна рецептаОтгоре на всяко парче сложете по малко масло и сипете виното.
Покрийте тавата с алуминиево фолио и печете 30 мин. Намалете градусите на 160 и печете още час и половина....
1
Малки женски тайни, които ще те направят ослепителна през лятото
Всеки сезон има своите тайни. През зимата хидратираме кожата си особено усърдно, защото студените месеци я изсушават....
Малки тутманичетаСлед това се разделя на 15 малки парчета и се разтегля с ръка или с точилка.
Поръсваме със сирене и с разтопено масло и навиваме на пура, като едновременно навиваме и от двата края, за да се усуче....
1
Малки локумки
Тестото делим на малки топки. Откъсваме от тестото и вътре слагаме парченце локум. Оформяме хубави топчета, равни по големина.
Редим локумките в тава с хартия за печене....
Малки пастички
Замесваме средно твърдо тесто от продуктите за него и ако е нужно, добавяме още малко брашно.
Разточваме го на кора с дебелина 1 см и от нея изрязваме правоъгълници с дължина 2-3 см....
Малки баклавички
Мерителната чаша е с обем 250 мл. Плънката се приготвя, като смлените орехови ядки се смесват с разбитите яйца, захарта, ванилията, олиото и брашното с бакпулвера.
Всяка кора се намазва с разтопено масло, прегъва се на...
Малки козуначета
Затопляме млякото и изсипваме пакетчето суха мая, 1 с.л. захар и 3 с.л. брашно. Разбъркваме и оставяме да шупне.
Когато маята се активира, слагаме и всички останали продукти без маслото и олиото. Замесваме много меко...
Малки кексчета
един белтък на твърд сняг, оцветявам с безвредна боя и с пош, и накрайник украсявам кексчето;
2) разтопявам шоколад на водна баня и украсявам;
3) разбивам сметаната с миксер, добавям пудрата захар и разбивам още малко...
Малки мъфинчета
Първо смесваме яйцето със захарта. След това в друг съд си смесваме брашното, бакпулвера и какаото. На отделно място смесваме млякото с олиото.
Започваме да сглобяваме нашата смес, като първо смесваме течните съставки...
Малки бриоши
Направете малко кръгче с диаметър около 12 см. Разпределете питките на осем двойки. Аз направих едната част с шоколад, а другата с мармалад....
Малки мекички
Намазваме си ръцете със олио и късаме малки топчета от тестото, раздърпват се с ръце и мекичките се пържат в повече мазнина.
Малките мекички са чудни....
Малки еклери
Готовите изпечени малки еклери се пълнят с крема и се напръскват с разтопен на водна баня млечен шоколад....
Малки толумбичкиПържат се на маслена баня, при умерена температура, като може да се шприцоват малки толумбички направо в загрято олио.
С изваждането се потопяват в сиропа и веднага вадят с решетъчна лъжица....
45
Малки омлетчетаЯйчената смес се разпределя по равни количества в малко тиганче и се изпичат няколко мини омлета от двете страни....
1
Малки пициРазделете тестото на 4 части и всяка разточете на малка кора с диаметър около 18 см. Поставете ги в тавата.
Върху всяка кора поставете доматен сос, изпържените шунка и лук и ситно нарязан магданоз....
2
Малки бонбонки
Оформете малки топченца и ги оваляйте в сурово какао и канела, сурово брашно от рожков и карамфил, смлени ядки, сусам (също смлян)....
Малки пициРазделете тестото на 4 части и всяка разточете на малка кора с диаметър около 18 см. Поставете ги в тавата.
Върху всяка кора поставете доматен сос, изпържените шунка и лук и ситно нарязан магданоз....
2
Малки толумбичкиПържат се на маслена баня, при умерена температура, като може да се шприцоват малки толумбички направо в загрято олио.
С изваждането се потопяват в сиропа и веднага вадят с решетъчна лъжица....
45