Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Мусака в нов прочитКартофите се обелват, нарязват се на едри парчета и се сваряват.
Каймата се омесва и се оставя да почине 10-20 мин.
В тава, подмазана с олио, слагаме горещите картофи и ги намачкваме с вилица и подправяме със сол. Върху...
4
Скумрия пресносолка в хладилник
Оставете осолената скумрия в хладилник за 2 дни. След това, може да си хапнете.
Когато сервирате скумрията пресносолка в хладилник, я поднесете с олио, червен лук и сок от лимон....
Домашна пастърма в хладилник
Нареждаме върху скара и слагаме в хладилника.
Обръщаме парчетата всеки ден, докато изсъхнат напълно. В зависимост от дебелината, след около 15-20 дни са готови за консумация. Страхотна пастърма!...
Солен кекс Почисти хладилник
Яйцата се разбиват със захарта, солта, олиото и киселото мляко.
Добавя се пресятото с бакпулвера брашно.
Накрая се добавят нарязаните на дребни кубчета колбас, кашкавал, сирене, обезкостени маслини и семената.
Смесва...
Балканска питка за нов дом
След около 10 минути кърпата се маха и балканската питка за нов дом е изцяло готова!...
Вчерашни пържоли в нов прочит
Ако имате останали изпечени свински пържоли, това е идеалното решение за вас.
Пържолите се нарязват на едри хапки. Лук, праз и чушка се почистват и нарязват на ситно, чушката - на ленти.
В тиган се загрява олио и запържваме...
Крокети изпразни хладилникаИмпровизирайте, добавете каквото има в хладилника и няма да сгрешите.
Чудесни за обяд са тези крокети изпразни хладилника.
Добър апетит!...
1
Специалитет Изчисти хладилникаВ тази рецепта може да вложите всякакви продукти, които изостават в хладилника ви. Лесно и сравнително бързо ястие за една добра вечеря!...
3
Пилешка пастърма, сушена в хладилникСложете ги в хладилник върху домакинска хартия.
През първите 4-5 дни сменяйте хартията всеки ден. Следващите 4-5 дни само обръщайте пилешката пастърма на обратната страна по 2-3 пъти на ден....
5
Прясно осолена скумрия в хладилник
Оставя се в хладилника за 48 часа, след което е скумрията готова за консумация.
Може де се поднесе като предястие, полята с лимонов сок, олио и гарнирана с червен лук.
Добър апетит!...
Хладилно тесто
После може да се работи с него веднага или да се прибере в намазнен плик в хладилник и да се обработва на другия ден....
Чудни хладилни мекици със сирене
Пържат се чудни хладилни мекици със сирене в загрятото олио на умерен котлон до златисто....
Сложете монета във фризера и ще се сдобиете с нов хладилник
Дори и чисто нов хладилник с фризер може да ви подведе.
Когато фризерът не работи на сто процента, храната вътре може многократно да се размразява и замразява....
Домашна пица с продукти от хладилника
Домашната пица с продукти от хладилника се нарязва и сервираме топла за обяд!...
Мекици от хладилно тесто
Поставете плика в голяма тенджера и покрийте с капак, поставете я в хладилник....
Питка с хладилно тестоПокрива се с олио и в найлонова торба се връзва и оставя в хладилника за една нощ.
Сутринта хладилното тесто се изважда и оставя да се отпусне....
1
Козунаци от хладилно тесто
Покрийте го с фолио за свежо съхранение и го сложете в хладилника за една нощ.
На сутринта извадете тестото за около час да стане със стайна температура. След това оформете козунаците както ви харесва....
Лесно сполучливо хладилно тесто
Действайте така, докато се получи меко нелепнещо тесто, намажете го с олио, захлупете съда и приберете в хладилник.
След това вашето сполучливо хладилно тесто е готово за употреба....
Хладилни мекици с прясно и кисело мляко
Покрийте с фолио за свежо съхранение и го поставете в хладилник за една нощ. На сутринта извадете тестото за един час на стайна температура.
Изпържете мекичките в добре загрято олио....