Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Блясък и цветя в новата колекция на Ели Сааб
Цветята и листата в тоалетите от колекцията на Сааб бяха изработени от бляскава бродерия и пайети, фино избродирани, така че да създават триизмерен ефект.
Черното и златистото преобладаваха в цялата колекция....
Великите дизайнери: Ели Сааб
Ревютата на Ели Сааб традиционно се превръщат в едно от най-забележителните събития в която и да е Седмица на модата. Модният дизайнер буквално тръгва от нищото, за да постигне забележителните модни успехи, които днес вълнуват...
Приказна и цветна колекция за пролет-лято от Ели Сааб
А също и очарователен - това вдъхнови колекцията ми, която е знак на почит към града, който обичам....
Златка Райкова вае нова колекция
В момента тя трескаво довършва новата си колекция, която след по-малко от месец ще бъде представена по време на конкурс за красота.
Не само Златка вложи средства и време в създаването на модна линия....
Сиропирани розички ЕлиПекат се на силна фурна 220 градуса. Като изстинат розичките, се заливат с горещ сироп.
Надявам се да се справите за вкусен резултат на този сиропиран сладкиш.
Сиропираните розички Ели са готови....
19
Морковен сладкиш Ели
Те се разбивят на сняг и се добавят накрая, като се бърка бавно и леко, за да остане сместа пухкава.
Сместа се изсипва в намазнена форма и се пече на около 160 градуса около един час....
Версаче представи нова колекция от чанти
Италианският моден бранд Версаче представи нова колекция от чанти, които представяха уникалния дизайн и елегантност, характерни за модната марка....
Таханови питки Ели зонирани
Така получената смес се разпределя в 12 формички и малките питчици се пекат 20-25 минути в загрята фурна на 180°C.
Така получените таханови питки съдържа 1БВМ....
Кекс Ели с парченца шоколадПоследно се добавя натрошения на парченца шоколад.
Пече се в намазнена и набрашнена тава....
1
Какво се яде на Нова Година?
Всяка Нова година ни дава символично възможността да започнем живота си на чисто, след като се справим с купищата неизмити чинии от новогодишната трапеза, разбира се. Шегата настрана, но трапезата за Нова година трябва да...
Зелник за Нова година
Полейте зелника за Нова година с разтопено масло и сложете да се изпече в умерена фурна....
Пита за Нова година
Готовото тесто се разделя на две топчета. Първото се разточва на кръгла кора с размера на тавата в която ще печем и се поставя върху хартия за печене....
Бисквитки за Нова година
Пекат се в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 7-8 минути.
Готовите бисквити се оставят да изстинат хубаво, след това се украсяват с фондан....
Торта Честита Нова ГодинаНе месим, а само толкова, колкото е нужно за постигане на гладкост.
Разделяме на 3 равни части и разточваме всяка на тънка кора....
4
Торта за Нова Година
Така приготвената смес се сипва в тава с хартия за печене и се изпича в предварително загряна фурна на 160-180 градуса. Изпеченият и изстинал блат разрежете на 2 части....
Сладка баница за Нова Година
Празникът ще бъде чудесен с тази сладка баница за Нова Година на трапезата!...
Печено пиле за Нова Година
В края на печенето отхлупете съда и върнете във фурната за апетитна хрупкава коричка на това разкошно печено пиле за Нова Година.
Добър апетит!...
Пълнено пиле за Нова година
Пилето ще печем в гювеч, по желание на дъното на гювеча може да сложите нарязани на едро и овкусени картофи и моркови, отгоре се слага намазаното пълнено пиле за Нова година, налива се олиото, бирата и малко вода....
Солени кошнички за Нова годинаПекът се в предварително загрята фурна на 170-180 градуса до зачервяване.
След като са изпечени, се вадят от фурната и се оставят да изстинат. Когато изстинат, се вадят внимателно от формичките....
1
Солена торта за Нова година
Оставете новогодишната торта да стегне за една нощ в хладилник и на празника, точно в 12 без 5 я поднесете и си сипете по една чаша шампанско! Весели празници и наздраве със Солена торта за Нова година!...
Свинско печено за Нова година
Изчакайте 15 мин, преди да нарежете вашето свинско печено за Нова година!
Източник на рецептата италианското кулинарно списание Cucinare bene!...