Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Търсене в статии

Свински врат без кост на фурнаСвински врат без кост на фурна
Свинският врат без кост на фурна е готов....
Вратни пържоли с кост на фурнаВратни пържоли с кост на фурна
Поднесете вратните пържоли с кост на фурна с подходяща гарнитура....
Свински врат с кост на фурнаСвински врат с кост на фурна
Свинският врат с кост на фурна е чуден!...
Свински гърди без кост на фурнаСвински гърди без кост на фурна
Свинските гърди без кост на фурна са готови....
Вратни пържоли без кост в зехтинВратни пържоли без кост в зехтин
Отгоре слагаме фолиото и оставяме вратните пържоли без кост да се задушат за 20-тина минути....
Телешки гърди с кост в гърнеТелешки гърди с кост в гърне
Телешките гърди се нарязват на порции, подправят се с черен пипер и сол, оставят се за около 15-20 минути. След това се запържват в загрято олио за кратко. Месото се прехвърля в глинено гърне. Прибавя се чесънът, картофите...
Свински гърди без кост с картофиСвински гърди без кост с картофи
За тези свински гърди без кост с картофи месото се измива и отцежда от водата. Поставят се в тавичка. Сухите съставки се смесват и гърдите се посоляват. Поливат се с разтопеното краве масло....
Свинска вратна пържола с кост и градинска салатаСвинска вратна пържола с кост и градинска салата
Перфектната свинска вратна пържола с кост и градинска салата за вечеря или следобедна закуска в неделя. Бързо и вкусно! Бон апетит!...
Печени свински гърди с кост и червено виноПечени свински гърди с кост и червено вино
2
Измиваме си свинските гърди с кост, подсушаваме и след това овалваме в сместа. Оставяме на страна, за да поеме ароматите. Колкото повече стои, толкова по-добре....
Свински ребърца без кост с бира на фурнаСвински ребърца без кост с бира на фурна
В купа налейте бирата, зехтина и лимоновия сок. Добавете черен и червен пипер, куркума и сол. Разбъркайте и в получената марина поставете парчето с ребърцата така, както е цяло, без да го разрязвате на парчета. Натопете...
Вратни Пържоли с Кост в Марината на СкараВратни Пържоли с Кост в Марината на Скара
1
Свинското месо, което вече се е отпуснало, се начуква леко с чук върху дървена дъска. В купичка се слагат всички подправки за маринатата и се разбъркват енергично, за да се смесят. След това с тях се маже всяка пържола...
Свински котлетни пържоли без кост с марината от джинджифилСвински котлетни пържоли без кост с марината от джинджифил
Пържолите се начукват добре, за да поемат хубаво от маринатата. Аз ги наразях на половинки, за да се изпекат по-лесно. Смесвате соев сос и зехтин (аз го направих на око), добавяте рендосаните чесън и джинджифил, също и...
Йодова тинктура и аспирин при мъртва кост и подути кокалчетаЙодова тинктура и аспирин при мъртва кост и подути кокалчета
Стриваме аспирина на прах и добавяме 10 мл йодова тинктура. Получава се мазило, което с помощта на тампон, намазваме болното място вечер преди лягане и си обуваме чорап. На сутринта се измиваме. Повтаряме процедурата...
Как да изберем перфектния костюмКак да изберем перфектния костюм
Цвят Черният цвят е за смокинг и строго официален костюм (както и белия). За бизнес срещи и ежедневие - тъмносиньото и сивото са идеални. Цветните костюми са подходящи за лятната мода....
Паниран КостурПаниран Костур
Почистваме добре рибата, като поръсваме с лимоновия сок и посоляваме. Пребирамев хладилника за около 10-15 минути . В купичка счукваме яйцето с горчицата, която е 1 с.л. Към него добавяме брашното. Получава се тесто...
Пълнен костурПълнен костур
Махаме главата на рибата и я почистваме през отвора, без да разпаряме коремната кухина. Измиваме добре и посоляваме. Нарязваме лука на ситно и го запържваме в маслото за кратко, добавяме 2 твърдо сварени и наситнени яйца...
Перфектна визия за официален приемПерфектна визия за официален прием
Когато се отива на официален прием, етикетът задължава в поканата за него да се упомене какъв дрес код налага....
Свински бут с кост с гъбки и пиперен сос с домашно винцеСвински бут с кост с гъбки и пиперен сос с домашно винце
Намазнявате дъното на тиган с краве масло и го загрявате до червено. Запечатвате всяка пържолка от двете страни за не повече от 2 мин на страна. Прехвърляте пържолките в подмазана тавичка, овкусявате със солта и наливате...
КостурКостур
Избор и съхранение на костур Избирайте костур, който има здрав вид и ясен поглед. Мътните очи са признак за отдавна уловена риба....
Супа от костурСупа от костур
Резенчета лимон също биха били добро допълнение към вашата супа от костур. Добър апетит!...
Костур с чушкиКостур с чушки
След като наловя няколко парчета ивичест (или обикновен костур) в магазина или имам успешен улов, им махам кожата, подправям със сол, пипер и зехтин и ги запичам на грил (на открито, защото вдига дим), започвайки откъм мазната...
Костур в тестоКостур в тесто
Филето костур се разделя на 8 порции, които се осоляват, намазват със зехтин, поръсват се с пипер и мащерка и се овалват в ореховите трохи....
Печен морски костурПечен морски костур
Печеният морски костур е много вкусен. Добър апетит!...
Костур по ИталианскиКостур по Италиански
Положете филетата от костур върху доматената салца, поръсете със зехтин, сол и още риган и печете 28-30 минути. Готовият костур по италиански сервирайте топъл в компания със свежа салата и хубаво бяло вино....
Костур на тиганКостур на тиган
Овалвайте всяко парче костур в тази смес и изпържете до приятен загар в сгорещена мазнина. Отцеждайте рибата върху решетка....