Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Отвара след преяждане
Равни части от лайката, розмарина и ментата смесете.
В друг съд сложете 4 с.л. от сместа и залейте с 1 литър гореща вода.
Оставете да се запари за 10-15 минути и прецедете отварата.
Сместа можете да овкусите с...
Лек хранителен режим след празничното преяждане
След това започнете постепенно да включвате и останалите продукти в менюто си, но внимавайте да не преяждате....
Пилешки крилца за преяждане
Много вкусни пилешки крилца, от които действително се преяжда!
Пилешките крилца за преяждане са готови....
Празнично пиле
Пилетата се измиват и подсушават, поръсват се отвън и отвътре с черен пипер и сол и се намазват с лимонов сок.
Ябълките се обелват и нарязват на парченца, а останалите продукти се нарязват на ситно.
Кожата на пилетата...
Следвайте тези 2 стъпки, за да сте във форма след празничното преяждане
Освен поетите калории, празничното преяждане може да ни се отрази и на здравословно ниво, ако не бъдат предприети мерки....
Празнично пълнено пиле
Празничното пълнено пиле е готово.
Бележка: Количеството плънка зависи от големината на пилето, но пък вкуса от домашното е гарантиран!...
Празнично ябълково брауни
Блендираме всички продукти в блендер, без шоколадовите капки, до получаването на хомогенна смес.
Добавяме шоколадовите капки и изсипваме сместа в тава върху хартия за печене.
Поръсваме с още шоколадови капки и слагаме...
Сладко празнично руло
Набраздете с вилица и украсете по ваш вкус сладкото празнично руло.
Да ви е сладко!...
Празнично руло Тирамису
Оставяме празничното руло тирамису в хладилника да стегне за няколко часа....
Празнично телешко руло
Какво може да е по-добре от това да сервирате това празнично телешко руло за новогодишните празници или за други празници....
Празнично свинско руло
Излейте соса от печенето на празничното свинско руло и сгъстете.
Премахнете канапа и нарежете рулото на дебели парчета. Наредете ги в подходяща чиния, полейте със соса и гъбите....
Празнично пилешко руло
Или пригответе сос с гъби и поднесете с празничното руло. Аромата на това празнично пилешко филе е неустоим, а вкусът божествен. Добър апетит!...
Празнично руло Стефани
Двете кайми се смесват и към тях се прибавят наситно нарязаният праз, както и разбитите яйца. Чесънът се прави на паста /върху дъска за рязане се смачква и размазва с нож/ и се слага в сместа заедно с наситнените кориандър...
Празнично картофено пюре
Картофите се обелват и сваряват в подсолена вода. Намачкват се с част от водата, в която са се варили до получаване на крехка хомогенна смес.
Лукът се нарязва на ситно и се добавя към пюрето заедно с натрошеното сирене...
Празнично агнешко руло
Измийте агнешкото бутче, подсушете го и прорежете от предната страна, за да премахнете кокала. Разтворете месото и леко го начукайте, като овкусите със сол и пипер. Намажете вътрешността на месото с белтък и напълнете с плънката...
Празнично шоколадово рулоНамажете празничното руло и отвън с крема и направете украса от ядки по желание....
1
Празнично ягодово руло
Приготвя се блат, като се разбиват яйца със захар до побеляване. Прибавя се брашното, смесено с бакпулвера и ванилията. Разбърква се добре и се отделя малко тесто, което се оцветява с какаото.
В широка тава, върху хартия...
Празнично печено ярешкоНа дъното на гювеча сложете почистените, измити и нарязани на едри късове лук и чесън, както и целите клончета магданоз, целина и джоджен.
В купа направете марината от подправките и олиото. Надупчете месото с нож и оваляйте...
3