Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Търсене в статии

МилиумиМилиуми
Причини за милиуми Милиумите най-често се появяват при подрастващи и млади хора, като причината за тяхното образуване е възникване на пробив в мастните жлези....
МилинкиМилинки
9
Замесва се тесто. Втасва. Разделя се на топчета, колкото орех. Правят се на питки и във всяка се поставя парченце сирене. Работи се с добре намаслени ръце. Топчетата се подреждат в добре намаслена тава в концентрични кръгове...
МилинкиМилинки
9
Замесва се тесто. Втасва. Разделя се на топчета, колкото орех. Правят се на питки и във всяка се поставя парченце сирене. Работи се с добре намаслени ръце. Топчетата се подреждат в добре намаслена тава в концентрични кръгове...
Милинки ВенецМилинки Венец
Залейте вече втасалите милинки и поръсете със семена по избор. Печете на умерена фурна до готовност. Не отваряйте фурната първите 20 минути от печенето....
Лесни МилинкиЛесни Милинки
Фурната се пуска на 180 градуса. Тестото се къса на парчета и се оформят топки, имащи големината на зелен орех. Те се редят в добре намаслена с маргарин тава, като не трябва да са съвсем плътно една до друга. Поръсват...
Картофени милинкиКартофени милинки
Картофите се обелват и се сваряват. Запазва се 250 мл от водата, в която са варени. Още топли се намачкват на фино пюре. Маята и захарта се разтварят в 50 мл вода (използвайте топлата вода от сварените картофи). Оставете...
Калоферски милинкиКалоферски милинки
1
Брашното се пресява и в средата се прави кладенче, в което се сипва размитата мая с топлото мляко. Добавят се 5-те с.л. олио и солта. Замесва се меко тесто и се оставя да втаса. Тава с диаметър 35-40 см се намазва...
Златисти милинкиЗлатисти милинки
Сипваме водата в купа, добавяме маята и солта, оставяме ги да се разтворят във водата. Добавяме олиото и част от брашното. Разбъркваме с лъжица и отново добавяме брашното. Месим средно меко тесто. Оставяме 10 минути да...
Мераклийски милинкиМераклийски милинки
3
Втасалите милинки се намазват с пастата и се поставят във студена фурна. Тя се включва на 180 градуса и печенето продължава 40 минути, до готовност и според фурната....
Безглутенови милинкиБезглутенови милинки
Добър апетит с безглутеновите милинки!...
Домашни милинкиДомашни милинки
4
Домашните милинки са готови....
Пълнени милинкиПълнени милинки
4
Пълнените милинки са много вкусни....
Разкошни МилинкиРазкошни Милинки
Разкошните Милинки са готови....
Бъркани милинкиБъркани милинки
1
По желание, поръсете с пудра захар и сервирайте топли бъркани милинки....
Милинки пухкавелкиМилинки пухкавелки
В подходяща купа се сипва и затопля водата, добавя се маята, захарта и брашното, разбъркват се и се оставят за около 20 минути, докато се активира маята. В голяма купа се разбиват яйца със солта, киселото мляко, олиото...
Сладки МилинкиСладки Милинки
Със сместа заливаме втасалите милинки. Пекат се в предварително загрята фурната на 200 градуса за около 30-40 минути. След като ги изкараме, ги поръсваме обилно с пудра захар. Да ви е сладко....
Моите милинкиМоите милинки
Намазваме готовите милинки внимателно и обилно с четка! Печем в предварително загрята до 180 градуса фурна. Добър апетит!...
Котленски МилинкиКотленски Милинки
Готовите милинки изкарайте от фурната, изчакайте минута и поръсете обилно с пудра захар....
Страхотни милинкиСтрахотни милинки
След като страхотните милинки се изпекат и ги извадите от фурната, може да ги намажете отгоре с малко масло. Така ще станат по-мекички....
Полети милинкиПолети милинки
Залейте втасалите милинки с тази смес. По желание поръсете със сусам. Печете в предварително загрята на 180 градуса фурна за около 35 мин. Полетите милинки са готови....
Памук МилинкиПамук Милинки
Намазват се бухналите милинки, така че хубаво да се напоят от мазнината. Пухкавите памук милинки се пекат около 35 минути или докато почервенеят апетитно....
Родопски МилинкиРодопски Милинки
Намазваме топлите Родопски Милинки с масло и ги оставяме за 5-6 минути, преди да сервираме....
Бухнали МилинкиБухнали Милинки
Тук трябва да забравим за диетите, но какво да се прави :) Печете 30 минути бухналите милинки или до златист загар. Поднесете топли бухнали милинки за закуска. Добър апетит!...
Захаросани милинкиЗахаросани милинки
3
Маята активираме в малко топло мляко, 1 с.л. захар и малко брашно. Разбиваме яйцата и прибавяме останалото мляко. Пресяваме брашното и добавяме всички продукти. Замесваме меко тесто, което оставяме да втаса. Оформяме...
Пухкави милинкиПухкави милинки
18
Още докато е топло, заливаме втасалите милинки и ги слагаме в загрята на 180-200 градуса фурна. Печем до зачервяване и след това ги намазваме с масло и покриваме с кърпа за 15 минути....