Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Търсене в статии

Малка торта Бижу с банан, течен шоколад и орехиМалка торта Бижу с банан, течен шоколад и орехи
Формата за блата е 20 см в диаметър. Разбиваме яйцата със захарта до получаването на хомогенна смес, захарта трябва добре да се разтопи. Добавяме ванилията, пресяваме брашното и бакпулвера и ги добавяме към яйцата. Бъркаме...
Бижута-амулетиБижута-амулети
Бижутата-амулети Амулет е всеки предмет, зареден със съответната енергия. На практика всеки такъв може да се превърне в амулет. Най-често обаче за тази цел служат бижутата....
Пролетни цветенцаПролетни цветенца
1
Пролетните цветенца са готови....
Пролетни тарталетиПролетни тарталети
Непосредствено преди да поднесете тези уникално вкусни пролетни тарталети, ги гарнирайте с парченца пролетни плодове по избор. Да ви е сладко!...
Пролетни котлетиПролетни котлети
Кипваме тенджера подсолена вода и попарваме нея добре почистените коприва, магданоз и спанака, като не ги чакаме да се варят дълго. Изваждаме ги с решетъчната лъжица, отцеждаме ги и ги нарязваме на ситно. Прибавяме...
Пролетни кошничкиПролетни кошнички
Пролетни кошнички с най-разнообразни градински зеленини, характерни за пролетния сезон. Хрупкави и вкусни - лека и засищаща храна. Здравословно вегетарианско предястие! Чудно Вкусно!...
Пролетни яйцаПролетни яйца
3
Почистете, измийте и нарежете зеленчуците. В подходящ тиган запържете лука и чесъна, щом омекнат прибавете спанака. Овкусете със сол и черен пипер и разбъркайте добре. Щом спанакът омекне направете кладенче в зеленчуците...
Пролетни сармиПролетни сарми
Задушете ситно нарязания зелен лук в олиото и 2 с.л. вода. Щом лукът остане само на мазнина, прибавете каймата и предварително сварения ориз. Добавете черен пипер и разбитото яйце. Разбъркате добре и овкусете със ситно нарязан...
Пролетни картофиПролетни картофи
1
Нарежете картофите на колелца с дебелина 1 см без да ги белите (по желание ги обелете). Сложете ги да се задушават в тенджера с незалепващо покритие заедно с олиото, маслото, сол на вкус и 1 ч.ч. вода. Разбъркайте леко...
Пролетни палачинкиПролетни палачинки
В купата на кухненския робот изсипете брашното и солта. Като разбърквате, прибавяйте по малко от водата, докато се образува топка. Извадете тестото, покрийте с влажна кърпа и оставете да почине 30 минути. Разделете...
Пролетни картофкиПролетни картофки
1
Измийте и почистете картофите, след което ги сложете да се сварят, но внимавайте да не се преварят. Твърдо сварените картофи се отцеждат от водата. Загрейте мазнината в тенджерка или дълбок тиган и изсипете картофите...
Пролетни шницелиПролетни шницели
8
Натопете хляба във вода и го оставете да се отцеди. Смесете филията с каймата заедно с 1 яйце. Накълцайте наситно копъра и спанака и ги прибавете към каймата. Подправя се с черен пипер и сол на вкус, след което се разбърква...
Пролетни тиганициПролетни тиганици
Смесват се брашното, яйцата и 170-200 мл хладка вода. Слагат се и другите продукти за тестото, като олиото се прибавя последно. Замесва се меко тесто и се оставя да престои 40 минути. Разделя се на топки, които се разточват...
Пролетни канелониПролетни канелони
Кипнете млякото с дафиновия лист и нарязания лук, охладете за 20 минути. Сварете баклата и граха за 6-8 минути във вряща вода. Пасирайте ги заедно с подправките и чесъна. Смесете с рикотата, пармезана и оставащите зеленчуци...
Пролетни зеленчуциПролетни зеленчуци
Всички зеленчуци се редят на пластове в касерола, като всеки пласт се поръсва с магданоз, джоджен и настъргана кора. Поръсва се с черен пипер, масло и 2/3 от зеленчуковия бульон. Оставя се да заври около 7 мин. При необходимост...
Пролетни палачинкиПролетни палачинки
В купата на кухненския робот изсипете брашното и солта. Като разбърквате, прибавяйте по малко от водата, докато се образува топка. Извадете тестото, покрийте с влажна кърпа и оставете да почине 30 минути. Разделете...
Пролетни картофкиПролетни картофки
1
Измийте и почистете картофите, след което ги сложете да се сварят, но внимавайте да не се преварят. Твърдо сварените картофи се отцеждат от водата. Загрейте мазнината в тенджерка или дълбок тиган и изсипете картофите...
Пролетни шницелиПролетни шницели
8
Натопете хляба във вода и го оставете да се отцеди. Смесете филията с каймата заедно с 1 яйце. Накълцайте наситно копъра и спанака и ги прибавете към каймата. Подправя се с черен пипер и сол на вкус, след което се разбърква...
Пролетни картофиПролетни картофи
1
Нарежете картофите на колелца с дебелина 1 см без да ги белите (по желание ги обелете). Сложете ги да се задушават в тенджера с незалепващо покритие заедно с олиото, маслото, сол на вкус и 1 ч.ч. вода. Разбъркайте леко...
Студени пролетни сандвичиСтудени пролетни сандвичи
Похлупват се с останалата половинка хлебче и студени пролетни сандвичи са готови за сервиране....
Банички пролетни цветяБанички пролетни цветя
1
Баничките пролетни цветя са много вкусни....
Пролетни пълнени тиквичкиПролетни пълнени тиквички
Пролетните пълнени тиквички са готови....
Постни пролетни баничкиПостни пролетни банички
Поднесете вашите постни пролетни банички с усмивка!...
Зеленчукови пролетни рулцаЗеленчукови пролетни рулца
Редите пролетните рулца в тава, намазана с олио и запичате в нагрята на 230-240 градуса фурна, до златисто. Зеленчуковите пролетни рулца са готови....
Веган пролетни бургериВеган пролетни бургери
За да приготвим сместа за бургерите, чудесен помощник би бил блендерът. Така за много кратко време тя ще бъде готова. Сложете в купата на уреда сварените и отцедени добре леща и киноа. Добавете орехите, нарязаните тиквичка...