Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Търсене в статии

Яйца по студентскиЯйца по студентски
Разбийте яйцата заедно с подправките и добавете наситнения лук. Включете сандвич-тостера и омазнете съвсем леко двете половини. Внимателно излейте в долната половина разбитите яйца и затворете плътно. След 3-4 минути...
Принцеси по студентскиПринцеси по студентски
Вкусни и бързи принцеси от студентските години. Опитайте и вие тези принцеси по студентски като бърза закуска....
Питка за празник и делникПитка за празник и делник
2
Питката за празник и делник е страхотна!...
Празеник с каймаПразеник с кайма
Празът се реже и се запържва. Щом омекне се добавят подправките - сол, черен и червен пипер! Каймата се запържва и се добавят същите подправки + чубрицата. Почти като е готово прибавяме доматения сок. Тестото го късаме...
Студентски яйца по панагюрскиСтудентски яйца по панагюрски
1
Слага се вода да заври, добавя се 1 с.л. оцет и се чукват яйцата. Готовите яйца се изваждат с решетъчна лъжица. Червеният пипер и олиото се запържват, като се гледа да не прегори червеният пипер. Чинията се гарнира...
Студентски пържоли на фурнаСтудентски пържоли на фурна
Начукайте добре измитите и леко подсушени пържоли и ги наръсете със сол и червен пипер от двете страни. Подредете ги в тава и ги намажете отгоре с олио, като капнете по ½ с.л. и между тях. Долейте толкова вода, че тя...
Студентски пръсти с мармаладСтудентски пръсти с мармалад
Смесва се в купа разтопена свинска мас със захар и леко се разбърква. Добавя се киселото мляко с разбита в него сода за хляб, докато шупне. Прибавя се ванилията и с брашното се замесва средно твърдо тесто, да не лепне...
Вит празеник с каймаВит празеник с кайма
Витият празеник с кайма е готов!...
Празеник с овесени ядкиПразеник с овесени ядки
1
Идеална закуска с айрян е този празеник с овесени ядки....
Пухкава питка за празник и за делникПухкава питка за празник и за делник
Оставете да изстине (ако можете да устоите) пухкава питка за празник и за делник. Източник: Хриси Мартинова - Кулинарна мрежа...
Студентски пилешки бутчета с оризСтудентски пилешки бутчета с ориз
Върнете студентските пилешки бутчета с ориз в изключената, но топла фурна за 5 минути, но не оставяйте тавата вътре, защото оризът ще изсъхне....
Яйца на тиган по студентскиЯйца на тиган по студентски
Яйцата на тиган по студентски са много вкусни....
Сиропирани сладки с грис за празник и делникСиропирани сладки с грис за празник и делник
Първо се сварява сиропyt. Водата и захарта се варят до разтопяване. Преди да се вдигне от огън, се капват лимоновите капки и се оставя да изстине. Продуктите за тестото освен брашното се разбъркват ръчно и после се добавя...
Студентска диетаСтудентска диета
Студентската диета е много полезна за учащите се, тъй като благодарение на нея организмът се снабдява с витамини от група В, изключително нужни по време на напрегната сесия. Менюто в диетата на студентите се базира...
Когато храната е празник, а празникът е ВеликденКогато храната е празник, а празникът е Великден
Кулинарни идеи как да посрещнем предстоящите празници в пролетния брой на списание BILLA Кулинариум. Пак е пролет и отново е време за празник. Дните стават по-дълги, улиците по-шарени, а трапезите по-вкусни....
Баница ПразникБаница Празник
Оставете, като е готово, под кърпа за 15 мин и после се насладете на вкусен празник....
Салата за празникСалата за празник
Картофената салата се декорира с листа пресен магданоз и оставяме на хладно за празника! Сервирайте с кюфтета на скара - страхотно е! Салатата за празник е много ефектна...
Салата Вкусен празникСалата Вкусен празник
Картофите се обелват и сваряват. Трябва да останат леко твърди. След това се нарязват на малки кубчета като за Руска салата и в съда, в който са поставени, се изсипва предварително разтопеното масло. Картофите и маслото...
Хапки за празникХапки за празник
Подходящи са за празник....
Питка за празникПитка за празник
Маята се активира със захарта. Замесва се до леко твърдо тесто от брашното, яйцата /единият жълтък се отделя за намазване/, млякото, маята и солта. Оставя се да втаса. След това си оформяте тестото, както желаете, като...
Тутманик за празникТутманик за празник
Тутманикът за празник е много вкусен....
Питка за празникПитка за празник
Весели празници!...
Курабийки за празникКурабийки за празник
Яйцата се счупват поотделно, за да проверим качеството им. След това ги смесваме и разбиваме с кухненска шпатула. Към тях прибавяме пудрата захар и брашното, като пресяваме през сито. Разбъркваме добре, първоначално е...
ПразеникПразеник
В средата изрежете кръгче с диаметър 3-4 см, за да може празеника да диша. Печете в предварително загрята умерена фурна....
Студентки-живодерки ужасиха УкрайнаСтудентки-живодерки ужасиха Украйна
3
Жестокостта на две студентки от Киев разтърси Украйна в последните няколко дни. Чудовищата в поли убивали животни и показвали своите експерименти в интернет....