Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Яйца по студентски
Разбийте яйцата заедно с подправките и добавете наситнения лук. Включете сандвич-тостера и омазнете съвсем леко двете половини.
Внимателно излейте в долната половина разбитите яйца и затворете плътно.
След 3-4 минути...
Принцеси по студентски
Вкусни и бързи принцеси от студентските години.
Опитайте и вие тези принцеси по студентски като бърза закуска....
Празеник с кайма
Празът се реже и се запържва. Щом омекне се добавят подправките - сол, черен и червен пипер!
Каймата се запържва и се добавят същите подправки + чубрицата. Почти като е готово прибавяме доматения сок.
Тестото го късаме...
Студентски яйца по панагюрскиСлага се вода да заври, добавя се 1 с.л. оцет и се чукват яйцата.
Готовите яйца се изваждат с решетъчна лъжица.
Червеният пипер и олиото се запържват, като се гледа да не прегори червеният пипер.
Чинията се гарнира...
1
Студентски пържоли на фурна
Начукайте добре измитите и леко подсушени пържоли и ги наръсете със сол и червен пипер от двете страни.
Подредете ги в тава и ги намажете отгоре с олио, като капнете по ½ с.л. и между тях.
Долейте толкова вода, че тя...
Студентски пръсти с мармалад
Смесва се в купа разтопена свинска мас със захар и леко се разбърква. Добавя се киселото мляко с разбита в него сода за хляб, докато шупне.
Прибавя се ванилията и с брашното се замесва средно твърдо тесто, да не лепне...
Пухкава питка за празник и за делник
Оставете да изстине (ако можете да устоите) пухкава питка за празник и за делник.
Източник: Хриси Мартинова - Кулинарна мрежа...
Студентски пилешки бутчета с ориз
Върнете студентските пилешки бутчета с ориз в изключената, но топла фурна за 5 минути, но не оставяйте тавата вътре, защото оризът ще изсъхне....
Сиропирани сладки с грис за празник и делник
Първо се сварява сиропyt. Водата и захарта се варят до разтопяване. Преди да се вдигне от огън, се капват лимоновите капки и се оставя да изстине.
Продуктите за тестото освен брашното се разбъркват ръчно и после се добавя...
Студентска диета
Студентската диета е много полезна за учащите се, тъй като благодарение на нея организмът се снабдява с витамини от група В, изключително нужни по време на напрегната сесия.
Менюто в диетата на студентите се базира...
Когато храната е празник, а празникът е Великден
Кулинарни идеи как да посрещнем предстоящите празници в пролетния брой на списание BILLA Кулинариум.
Пак е пролет и отново е време за празник. Дните стават по-дълги, улиците по-шарени, а трапезите по-вкусни....
Баница Празник
Оставете, като е готово, под кърпа за 15 мин и после се насладете на вкусен празник....
Салата за празник
Картофената салата се декорира с листа пресен магданоз и оставяме на хладно за празника!
Сервирайте с кюфтета на скара - страхотно е! Салатата за празник е много ефектна...
Салата Вкусен празник
Картофите се обелват и сваряват. Трябва да останат леко твърди. След това се нарязват на малки кубчета като за Руска салата и в съда, в който са поставени, се изсипва предварително разтопеното масло.
Картофите и маслото...
Питка за празник
Маята се активира със захарта. Замесва се до леко твърдо тесто от брашното, яйцата /единият жълтък се отделя за намазване/, млякото, маята и солта.
Оставя се да втаса. След това си оформяте тестото, както желаете, като...
Курабийки за празник
Яйцата се счупват поотделно, за да проверим качеството им. След това ги смесваме и разбиваме с кухненска шпатула. Към тях прибавяме пудрата захар и брашното, като пресяваме през сито.
Разбъркваме добре, първоначално е...
Празеник
В средата изрежете кръгче с диаметър 3-4 см, за да може празеника да диша. Печете в предварително загрята умерена фурна....
Студентки-живодерки ужасиха УкрайнаЖестокостта на две студентки от Киев разтърси Украйна в последните няколко дни. Чудовищата в поли убивали животни и показвали своите експерименти в интернет....
3