Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лечение на счупено ребро
Ако са счупени двулинерано няколко ребра, може да се наложи да бъдете хоспитализиран, защото е наранен гръдният капак;
8....
Ребра по тексаскиСлед като нарежете по две свинските ребра, добре ги поръсете с подправки на вкус....
4
Агнешки ребра с джинджифил
Толкова ароматни, крехки и вкусни агнешки ребра с джинджифил, че да си оближеш пръстите!
Добър апетит!...
Свински ребра по австрийски
Свински ребра по австрийски, които ще се харесат на всеки любител на мръвката.
1. Смесете всички съставки за маринатата в купа и намажете обилно с нея свинските ребра.
2....
Телешки ребра в гърне
Запържваме телешките ребра до златисто. Поставяме ги в глиненото гърне, а мазнината я запазваме.
Нарязваме морковите и праза на кръгчета, а лука на четвъртинки. Поставяме ги в мазнината от ребрата и ги запържваме....
Печени Ребра с Картофи
Измийте и подсушете свинските ребра. Запечатайте в тиган с малко олио.
Обелете, измийте и нарежете картофите на колелца. Сложете ги в тавичката, в която ще печете. Изсипете 1 с.л. олио и разбъркайте....
Свински ребра с картофи
Тавата с приготвените свински ребра с картофи се покрива с фолио и се слага в гореща фурна за около 40 мин. до омекване на картофите....
Свински ребра в плик
Нарязваме свинските ребра на порции. Приготвяме марината от бирата, меда, горчицата, лимона, лука, чесъна, кетчупа и всички останали подправки. Бъркаме до еднородна смес....
Ребра с опушен вкус
Извадете свинските ребра, намажете ги с опушения сос за барбекю и печете на загрята скара или барбекю.
Сервирайте топли със салата според сезона....
Свински ребра по мадридскиС получения сос щедро натриваме свинските ребра и ги оставяме поне 1 час в хладилник за да се мариноват....
2
Пикантни ребра в гювечИзвадете изпечените ребра и ги залейте със соса, върнете във фурната за още 5-10 минути, без капака на гювеча, за да се запекат ребрата....
1
Свински ребра с папуда
Нарежете ребрата на отделни парчета и ги запържете със скълцания лук. Долейте и малко вода и задушете.
Предварително трябва да накиснете папудата (дребен боб) от предната вечер.
Сложете я да се вари на тих огън и...
Свински ребра с пипер
Прави се марината за ребра. Смесва се медът, соевият сос, бялото вино, чесънът и водата.
В тази марината се накисват ребърцата. Оставят се да престоят няколко часа....
Свински ребра по каубойски
Запичаме ребрата на 180 градуса до готовност.
Смесваме подправките и ги загряваме върху котлон докато сладкото се разтопи.
Мажем ребрата с получения сос и ги запичаме за още 30 минути....
Пушени ребра с боб
Когато свинските ребра са почти сварени, заедно чубрицата ги прибавяме към боба.
Оставяме ястието да къкри на тих огън, докато водата се изпари и остане на мазнина....
Печено свинско ребро с лимонов аромат и зелен фасул
Печеното свинско ребро с лимонов аромат и зелен фасул е много вкусно....
Мариновани свински ребра с картофки
В получената смес слагаме подготвените свински ребра и ги оставяме да престоят. Аз ги оставям да престоят цяла нощ в хладилника.
Нарязваме картофите и ги слагаме за 15-20 мин. в маринатата....