Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Търсене в статии

Пелмени с любов от ЛюбовПелмени с любов от Любов
Рецептата е за оригинални руски пелмени, споделена от моята баба Любов, кръстих ги така в нейна памет! Замесвам меко тесто и го оставяме 10-тина минутки да се отпусне....
Десерт любов за дваматаДесерт любов за двамата
Почиствате внимателно черешите от костилките. На мястото на костилката поставяте лешник. Нареждате в чиния и върху всяка череша шприцовайте една сметанова розичка....
Крок Мосю - любов от първата хапкаКрок Мосю - любов от първата хапка
2
Нарежете кашкавала и шунката на средно тънки парчета. Сиренето ементал настържете на ренде. Направете сос Бешамел като в тенджерка на котлона сложите маслото, когато се разтопи добавете брашното и разбъркайте. Запържете...
Шоколадова любовШоколадова любов
13
Брашното се пресява с какаото, содата и солта и се смесва с двата вида захар. Прибавят се водата, оцетът, олиото и ванилията. Бърка се с миксер на средна скорост, докато продуктите се смесят добре. Изсипва се в квадратна...
Торта ЛюбовТорта Любов
За основата: Бисквитите се смилат в блендер и към тях се прибавя разтопеното краве масло. Поставят се на дъното на форма с ринг, като хубаво се притискат с лъжица към дъното. Поставя се в хладилник. За слоят с кафяв шоколад...
Коктейл Перфектната ЛюбовКоктейл Перфектната Любов
Нашият коктейл Перфектната Любов е готов и чака да бъде изпит....
Торта с любовТорта с любов
6
Смесваме яйцата със захарта. Разбиваме добре сместа и прибавяме киселото мляко. Добавяме бакпулвер или предварително угасяме содата в киселото мляко. По желание добавяме и какао на прах. Добавяме брашното, разбъркваме...
Торта с любовТорта с любов
6
Смесваме яйцата със захарта. Разбиваме добре сместа и прибавяме киселото мляко. Добавяме бакпулвер или предварително угасяме содата в киселото мляко. По желание добавяме и какао на прах. Добавяме брашното, разбъркваме...
Торта Опиянени от любовТорта Опиянени от любов
Яйцата се разбиват със захарта, добавя се брашното, бакпулвера и какаото. Тавата се намазва с олио и се поръсва с брашно - само дъното. Пече се в студена фурна на 180 градуса до суха клечка. Блатът се охлажда и се разрязва...
Торта Обяснение в любовТорта Обяснение в любов
Сметаната разбивате, като добавите захарта и ванилията, биете до получаване на гъст крем. Отделяте малко от нея и оцветявате със съвсем малко боя за загатване на лилавия цвят. Редите от бишкотите, леко сиропирате с кафето...
Печени обезкостени джоланчета по тайна рецептаПечени обезкостени джоланчета по тайна рецепта
1
Вземете си килограм обезкостен свински джолан, продават го в месарските магазини нарязан на парчета. Оставете го час на стайна температура. Загрейте фурната на 200 градуса. Сложете парчетата месо в тава едно до друго...
Райна пази в тайна нова любовРайна пази в тайна нова любов
Тя обаче е на мнение, че личният й живот трябва да е тайна, затова е твърдо решена да не показва кой е човекът до нея. Певицата е на мнение, че за любовта не трябва да се говори, за да не я подплашиш....
Бързи бухтички без втасване с тайна съставкаБързи бухтички без втасване с тайна съставка
После хапвате бързи бухтички без втасване с тайна съставка....
Диетично клафути с праскови с тайна съставкаДиетично клафути с праскови с тайна съставка
Махнете костилките на фурмите. Блендирайте всички съставки без прасковите. Ако тестото ви се стори рядко, може да добавите още един банан или овесени ядки. Подмажете тавичката с течно кокосово масло. Изсипете сместа...
Питка Корона за София, Вяра, Надежда и ЛюбовПитка Корона за София, Вяра, Надежда и Любов
Затоплете млякото да ви трае пръста и сипете малко в купичка със захарта, маята и малко брашно. Оставете да се активира, а през това време пресейте брашното и разбийте яйцата с останалото мляко и другите продукти. Направете...
Курабийките на ЛюбоКурабийките на Любо
1. Най-напред смесвам яйцата със захарта. 2. След това разбивам с миксер млякото и олиото и ги добавям в купата с яйцата. 3. Към получената смес прибавям содата, ванилията и брашното и замесвам тесто за точене....
Разгадана е тайната на истинската любов!Разгадана е тайната на истинската любов!
Германски изследователи смятат, че са открили тайната на истинската любов, благодарение на серия експерименти, които са провели....
Любовна питкаЛюбовна питка
Маята се разтваря в 100 мл вода и захарта. Яйцето и единият белтък се разбиват и се прибавят към маята. Сипва се олиото. В дълбока купа се сипват продуктите и се замесва тесто - меко и нелепнещо. Премества се на...
Любовно брауниЛюбовно брауни
Имате едно страхотно любовно Брауни за вашия празник....
Любовен глинтвайнЛюбовен глинтвайн
Портокалът и мандарината се обелват и се разделят на парченца. Ябълката се обелва и се реже на резенчета. Всичко се слага в тенджерка, залива се с двата вида вино, добавя се канелата, белият пипер, кориандърът и стафидите...
Любовно тирамисуЛюбовно тирамису
1
Загрейте фурната на 180 градуса. Застелете форма за печене с отлепящи се стени с намазнена хартия за печене. В купа разбийте жълтъците за блата с 1/4 ч.ч. кафява захар и добавете ванилията. Трябва да се бие до получаване...
Тайната книга на богомилите вече не е толкова тайнаТайната книга на богомилите вече не е толкова тайна
Професорите по Англосаксонска история в Университета в Кеймбридж Пол Ръсел и Мирия Уилямс успяха да разбулят вековната тайна, царяща около Тайната книга на богомилите....
Как мога да намеря истинската си любовКак мога да намеря истинската си любов
Ако и вие се питате как да намеря истинската си любов, дошли сте на правилното място. Първият ни съвет е да не търсите любовта, а да потърсите себе си....
Торта Любовна насладаТорта Любовна наслада
За блата: разбивам с миксер яйцата, захарта, ванилията, олиото, киселото мляко, вода. В брашното слагам бакпулвера. Изсипвам при сместа до получаване на хомогенна смес. Изиспвам в кръгла тава и пека в предварително...
Бразилски любовен еликсирБразилски любовен еликсир
В топлото мляко се разтваря захарта и се затопля 1 минута на бавен огън. Шоколадът се натрошава на парченца и се добавя в млякото. Добавят се 250 милилитра гореща вода. Добавя се медът, ромът, солта и лютият пипер...