Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Търсене в статии

Пет основни акцента във френския стил на обличанеПет основни акцента във френския стил на обличане
Класика, елегантност и простота са ключови понятия за френския стил на обличане. 1....
Делови стил на обличанеДелови стил на обличане
Деловият стил на обличане подчертава факта, че дамата смята да изпълни задачите и целите, които си е поставила. В деловия свят е приет консервативния стил....
Омлет във френски стилОмлет във френски стил
2
Класическият френски омлет обикновено е в бледозлатист цвят без запечени петна отгоре и това го прави фин и деликатен и най-важното е отвътре да има нежна и влажна структура....
Палачинки във френски стилПалачинки във френски стил
Поради липсата на захар тези палачинки във френски стил могат да се сервират както със сладко, така и със солена плънка....
Как да откриеш личния си стил на обличане?Как да откриеш личния си стил на обличане?
Когато се обличаме според това какво обществото очаква от нас, или когато не обръщаме внимание на дрехите си, самочувствието ни често е по-ниско....
Ориз на фурна във валенсиански стилОриз на фурна във валенсиански стил
Оризът на фурна във валенсиански стил е невероятно ястие....
Агнешко на барбекю в Тандури стилАгнешко на барбекю в Тандури стил
Сервираме вкусното агнешко на барбекю със свежа салата или със зеленчуци на скара. Агнешко на барбекю в Тандури стил е наслада за сетивата....
Див лаврак на фурна в баски стилДив лаврак на фурна в баски стил
Нарежете картофите на тънки кръгчета от около 2-3 мм. Лука направете на тънки полумесеци. Подредете в тавата на един пласт, като може да застъпвате леко....
Миди на фурна по френскиМиди на фурна по френски
Към тях добавете нарязаните на ситно чесън и лимон. Подправете с черен пипер и дафинов лист. Сложете ястието да се пече 35 минути в умерена фурна....
Фокача в Аржентински стилФокача в Аржентински стил
Оставете отново на топло, за да се надигне тестото. Изпечете във фурна до 200 градуса, до получаването на кафеникав загар. Фокачата в Аржентински стил е готова....
Сьомга в мексикански стилСьомга в мексикански стил
С помощта на царевичните обелки завийте сьомгата и изпечете рибата в загрята на 200 градуса фурна за 20 минути. Сьомгата в мексикански стил е готова....
Паста в гръцки стилПаста в гръцки стил
Пенето се пече на 180 градуса за около 50-60 мин. Пастата в гръцки стил е много вкусна! Източник: BuzzFeed Забележка: Тази рецепта е вид гръцко Пастицио....
Сирене в италиански стилСирене в италиански стил
Сиренето в италиански стил е много вкусно. Източник: MasterChef J. Mielle Забележка: Ползва се тиган с добро незалепващо покритие. Топките от сиренето повече време се пекат на котлон, отколкото да се пържат....
Пилешки гърди стил КалабрезеПилешки гърди стил Калабрезе
Заедно с тигана се поставя във фурната на 200 градуса за 15-20 мин, докато се разтопи моцарелата и получи хубава запечена коричка. Пилешките гърди стил Калабрезе са много вкусни. Източник: MasterChef J....
Телешко в терияки стилТелешко в терияки стил
Поднасяме телешко в терияки стил със салата върху канапе от сварен басмати ориз и поръсваме със сусам....
Пълнени камби - мой стилПълнени камби - мой стил
Отгоре разпределям филаделфията по равно на всяка чушка. Поръсвам отгоре със сол и малко черен пипер. Запичам пълнените камби - мой стил до златисто. Бон Апети!...
Тиганици в гръцки стилТиганици в гръцки стил
Вкусни тиганици в гръцки стил, като баклава!...
Нудълс в индонезийски стилНудълс в индонезийски стил
Спагети нудълс в индонезийски стил за една по-интересна вечеря или пък обяд....
Акцентите на бохемския стилАкцентите на бохемския стил
Бохемският стил е един от най-актуалните тази година. За да бъде визията ви в този стил, трябва да спазвате няколко съвета. Бохемското не се отнася единствено до дрехите, а и до прическата и грима. Бохемският...
Ябълков пай в американски стилЯбълков пай в американски стил
С четка се намазва повърхността на пая с 1-2 с.л. прясно мляко. Пече се на 180 градуса около 60-70 мин или до златисто....
Зелена салата в арабски стилЗелена салата в арабски стил
Накъсваме ги и ги поставяме на дъното в салатиера. Нарязваме чери доматите на половинки или на четвъртинки, ако са по-едри. Краставицата режем на тънки ивици, а репичките - на шайби....
Баница в българо-гръцки стилБаница в българо-гръцки стил
Взима се една кора и се полага до половината на тавата, но така че да излиза другата половина извън стените на тавата. Поръсва се с мазнина. Внимание!...
Кашкавалени хапки в ресторантски стилКашкавалени хапки в ресторантски стил
Поднесете кашкавалени хапки в ресторантски стил като предястие....
Червена леща в ориенталски стилЧервена леща в ориенталски стил
Сваляме от огъня червена леща в ориенталски стил и оставяме под капак за 10 - 15 мин., за да поемат вкусовете....
Мариновани сардини в испански стилМариновани сардини в испански стил
1
Накълцайте на ситно или пасирайте заедно чесъна, магданоза и бадемите....