Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Търсене в статии

Шницел с вино Марсала и хвойнаШницел с вино Марсала и хвойна
4
Шницелът с вино Марсала и хвойна е много вкусен....
Пиле Марсала (Оригинална рецепта от Марсала)Пиле Марсала (Оригинална рецепта от Марсала)
Пилето Марсала (Оригинална рецепта от Марсала) е много вкусно. Източник: Италианска оригинална рецепта от Марсала, Сицилия. Рецептата е свалена от клип. Забележка: Изключително вкусен и бърз аламинут....
Вино МарсалаВино Марсала
2
Поднасяне на марсала Поднасянето на марсала е истинско събитие. Преди да се сервира обаче, виното трябва да бъде охладено....
Тирамису с МарсалаТирамису с Марсала
Поставяме отново фолио върху получената смес и я слагаме в хладилника Сместа за потапяне на бишкотите се приготвя по следния начин: Смесват се кафето и марсалата....
Сос от МарсалаСос от Марсала
Загрейте зехтина в тенджерка, прибавете лука, чесъна и гъбите. Задушете докато гъбите омекнат. Прибавете брашното и гответе още 1 минута, сипете виното и разбъркайте. Прибавете бульона и гответе докато вкусовете се...
Вишни с марсалаВишни с марсала
Сипете захарта, лимоновата кора, канелата, водата и марсалата в тенджерка и кипнете сместа, като непрекъснато разбърквате. Намалете огъня и варете още 5 минути, махнете канелата....
Телешки рулца с марсалаТелешки рулца с марсала
Запечатваме рулата в сгорещен зехтин, докато се зачервят, добавяме лука и разбъркваме и наливаме марсалата. Щом заври слагаме сока и кората на портокала и оставяме да къкрят за 10-15 минути....
Тирамису с вино МарсалаТирамису с вино Марсала
Сварете кафето и го сложете настрани да се поохлади. Разбъркайте сиренето, докато се получи пухкав крем, като малко по малко слагате ванилията и лимоновата кора. Разбийте жълтъците със захарта, докато побелеят. Прибавете...
Нежно тирамису с марсалаНежно тирамису с марсала
Нежното тирамису с марсала е готово....
Хлебчета Пролетен цвятХлебчета Пролетен цвят
Хлебчетата Пролетен цвят са готови....
Коктейл Портокалов цвятКоктейл Портокалов цвят
1
Поставете сока, джина и леда в шейкър и разбийте. Изсипете в охладена чаша и украсете с парчето портокал. Това е рецептата на един симпатичен дамски коктейл за всеки повод....
Коктейл Портокалов цвятКоктейл Портокалов цвят
Поднесете коктейла Оранжев цвят (Orange Blossom) с украса от парченце портокал....
Коктейл Портокалов цвятКоктейл Портокалов цвят
1
Поставете сока, джина и леда в шейкър и разбийте. Изсипете в охладена чаша и украсете с парчето портокал. Това е рецептата на един симпатичен дамски коктейл за всеки повод....
Телешки медальони с вино МарсалаТелешки медальони с вино Марсала
3
Телешките медальони с вино Марсала са готови. Източник: Кулинарен блог на Йоана Петрова Забележка: Качвам снимки на приготвеното ястие, включително и на вида месо с което съм работила....
Тарталети с рикота и марсалаТарталети с рикота и марсала
Смесете рикотата с яйцата, захарта, лимоновата кора и марсалата. Разбийте добре и прибавете стафидите. Изсипете сместа в мъфините и запечете до златисто....
Паниран цвят от тиквичкиПаниран цвят от тиквички
Получи се разкошно предястие паниран цвят от тиквички! Източник: Silviya Kyuchukova - Кулинарна мрежа...
Паниран цвят от бъзПаниран цвят от бъз
1
Сервираме панираният цвят от бъз охладен, поръсени с пудра захар....
Лимонада с бъзов цвятЛимонада с бъзов цвят
Лимонадата с бъзов цвят е готова....
Мед от липов цвятМед от липов цвят
Налейте меда от липов цвят в напълно сухи бурканчета и ги обърнете с капачката надолу, за да се запечатат. Излязоха три бурканчета по 370 много ароматен и полезен за здравето домашен мед....
Паниран цвят от тикваПаниран цвят от тиква
Цветът от тиква се изчиства от дръжките, да остане само цветето. Яйцето се разбива с галетата и солта. Пържи се в малко мазнина на тефлонов тиган само за минутка от едната и от другата страна....
Сладко от розов цвятСладко от розов цвят
Така сладкото от тъмнозелен цвят получава ярко червен цвят. С лимонтузуто сладкото ври за още 2-3 минути. * По същия начини при същото съотношения се вари сладкото от бял крем, акация и горски теменужки....
Пълнен цвят от тиквичкаПълнен цвят от тиквичка
Измиваме и разполовяваме патладжана, поръсваме със сол и изчакваме горчилката да се отцеди, попиваме я със салфетка и поръсваме патладжана с кимион. Печем го в предварително намазана с олио тава в загрята фурна на 200...
Маслен пай с круши и марсалаМаслен пай с круши и марсала
Масленият пай с круши и марсала е уникален!...
Пилешки гърди със спагети и МарсалаПилешки гърди със спагети и Марсала
Пилешките гърди със спагети и Марсала са много вкусни. Източник: Tasty...
Сладко от цвят на бъзСладко от цвят на бъз
Обърнете сладкото от цвят на бъз с капачките надолу до пълното им охлаждане. Да ви е сладко!...