Мини пръстен ще ви избави от хъркането

Мини пръстен ще ви избави от хъркането

1

Хъркането е тема, върху която от години учени и изследователи на съня са съсредоточили усилията си. Дихателният шум с честота 300 херца и нагоре е изключително неприятен и изнервящ най-вече за партньора на хъркащия. Вече има пръстен, който помага при хърк

1

Акупресура

Акупресура - последните теми, подбрани публикаци и съвети. Всичко на тема Акупресура от Ezine.bg. Списък на статиите за Акупресура. Online портал за здраве, красота, дом, семейство и деца и Акупресура.
Акупресура - Акупунктурата - кога помага и кога не?

Акупунктурата - кога помага и кога не?

05.12.201301291

Макар, че се смята, че при акупунктурата няма странични действия, специалистите предупреждават, че това не е панацея. Безспорно има много здравословни състояния, при които този метод може съвсем успешно да помогне.

Акупресура - Акупресурни точки

Акупресурни точки

07.11.201307893

Акупресурата може да се използва за лечение на много неразположения. Става дума за главоболие, запек, диария, депресивни състояния, хронична умора, болка в ставите или мускулите, чувство на тревога, както и лош сън

Акупресура - Важни точки в човешкото тяло

Важни точки в човешкото тяло

29.10.2013010906

Важните точки в тялото на човека представляват чувствителна зона на повърхността, манипулацията на които може да има много въздействия.

Акупресура - Жизнените точки в китайската медицина

Жизнените точки в китайската медицина

17.04.2013022497

Според традиционната китайска медицина, жизнените точки на човек, са един вид своеобразни компютри. Те улавят информацията, с горната си част, която се намира на повърхността на кожата.

Акупресура - Акупресура за отказване на цигарите

Акупресура за отказване на цигарите

22.09.201202071

Безспорно онзи, който възприема себе си като заклет пушач, ще откаже цигарите много трудно. Потърсете помощ, защото вредният навик трябва да се изкорени. Акупресурата е подходящото решение.

Акупресура - Алтернативни методи за лечение на болката

Алтернативни методи за лечение на болката

02.07.201101654

Масажите и иглотерапията могат да се намесят там, където традиционната медицина не успява. Вижте три алтернативните методи срещу болката - акупунктура, акупресура, остеопатия.