Гони ви депресия? Започнете да спортувате веднага

Гони ви депресия? Започнете да спортувате веднага

Чували сте, че алергиите са бичът на нашето време. Безспорен факт. Но не само те, а и депресиите и изобщо всички форми на депресивните състояния. Около 1 млн. българи страдат от някаква форма на депресия, като едва 8 процента от тях имат диагноза

1

Алергии

Алергии - последните заглавия, подбрани публикаци и идеи. Информация на тема Алергии от Ezine.bg. Списък на статиите за Алергии. Online портал за здраве, диети, дом, семейство и деца и Алергии.
Алергии - Кога трябва да смените матрака?

Кога трябва да смените матрака?

05.06.20180158

Колкото и време да отделите на проучвания, за да разберете дали матракът ще ви пасне, трябва да спите една-две седмици на него. А ето и няколко изненадващи предупредителни знака, които ви подсказват кога е дошло време за смяна.

Алергии - 9 навика, които влошават симптомите на алергиите

9 навика, които влошават симптомите на алергиите

19.05.20180230

Ако страдате от сезонни алергии, което се случва на милиони хора по света, вероятно имате трикове, с помощта на които да облекчавате състоянието си.

Алергии - Спрете да оправяте леглото си, за да сте здрави

Спрете да оправяте леглото си, за да сте здрави

26.04.20180837

Акарите може и да са невидими, но активно обитават матрака ни. Над 1. 5 милиона малки гадинки се разхождат спокойно из леглото ни. За щастие има един универсален начин, с който да се справите с тях.

Алергии - Прекрасната пролет - ужасът за астматиците

Прекрасната пролет - ужасът за астматиците

06.05.20170161

В ерата на алергиите случаите на страдащи от астма деца все повече се увеличават. В случая става въпрос не за т. нар хронична астма, а за астмата, която се проявява при сблъсъка с алергени.

Алергии - С илачите на проф. Мермерски срещу алергиите

С илачите на проф. Мермерски срещу алергиите

15.03.20170451

Вижте това профилактично лечение с народни средства на проф. Мермерски, което ще ни помогне по-бързо и по-безболезнено да се избавим от проявите на съответната алергична реакция.

Алергии - Най-разпространените алергии, които тормозят човечеството

Най-разпространените алергии, които тормозят човечеството

24.11.201601165

Съществуват буквално хиляди видове алергии. С тази реакция организмът ни всъщност дава имунен отговор към нещата, които могат да са опасни за нас, но в крайна сметка дори и това предупреждение е опасно.

Алергии - Пет причини, поради които баба ти е по-здрава от теб

Пет причини, поради които баба ти е по-здрава от теб

21.11.201602500

Бабите ни със сигурност са имали по-добро здраве от нас. Начинът на живот и храната, която ядем, са най-важните. Вижте конкретните причини за това разминаване

Алергии - Вижте как да разпознаете, че страдате от алергия?

Вижте как да разпознаете, че страдате от алергия?

05.10.20160779

Kак да разпознаем, че страдаме от някаква алергия, като допреди известно време ни е нямало нищо и организмът ни не е реагирал на никакви алергени? Ето защо тук подробно ще опишем какви са симптомите при най-често срещаните алергии

Алергии - Милиони ще развият сенна хрема в близките години

Милиони ще развият сенна хрема в близките години

27.08.20160153

В близките десет години десетки милиони жители на Европа ще развият сенна хрема. Неприятната прогноза направиха учени от университета в Амстердам. Виновник, както и при много апокалиптични прогнози, е. . .

Алергии - Как да облекчим пролетната алергия?

Как да облекчим пролетната алергия?

14.04.20160539

При наличие на сенна хрема лекарите често изписват медикаменти, но невинаги пациентът получава желания ефект. Тогава на помощ идват алтернативните методи за облекчаване на досадните симптоми.

Алергии - Хранене на деца с алергии

Хранене на деца с алергии

15.02.20160380

При децата, които са склонни към алергии, трябва да се внимава с въвеждането на някои продукти. Добре е киселото и прясното мляко, ягодите, малините, телешкото месо, изварата, яйцата и медът да се предлагат, след като детето е навършило 1. 5 г

Алергии - Децата от село не страдат от алергии и астма

Децата от село не страдат от алергии и астма

27.10.20150316

Да израснеш във ферма или, както е по-популярно у нас – на село, е много по-здравословно. Това го знае всеки, но до момента никой не бе установил защо е точно така.