Пием със 70 процента повече алкохол отколкото през 1990 г.

Пием със 70 процента повече алкохол отколкото през 1990 г.

Хората консумират със 70 повече алкохол на световно равнище в сравнение с преди 30 години. Не само това, но сегашната възходяща тенденция ще продължи и през следващите няколко десетилетия

1

Алкохол

Алкохол - последните заглавия, подбрани публикаци и съвети. Информация на тема Алкохол от Ezine.bg. Списък на статиите за Алкохол. Online портал за здраве, диети, дом, семейство и деца и Алкохол.
Алкохол - Намалява ли алкохолът действието на антибиотика?

Намалява ли алкохолът действието на антибиотика?

30.03.20190605

Трябва ли да се спазва забраната за употреба на алкохол заедно с антибиотици, или това е стара теория, с която няма защо вече да се съобразяваме? Кога можем да пием алкохол заедно с антибиотици?

Алкохол - Диабетът и алкохолът

Диабетът и алкохолът

14.01.20190136

Диабетът е такова хронично заболяване, което налага да се провежда строг хранителен режим. От значение е не само каква храна консумират диабетиците, но и какви напитки приемат. Ето какво трябва да знаем за диабета и алкохола.

Алкохол - Категорични знаци, че прекалявате с чашката

Категорични знаци, че прекалявате с чашката

29.09.201802629

Може би сте от хората, които след тежък ден си сипват по питие, за да разтоварят стреса и да забравят проблемите? Или пък от онези, които се веселят и пият коктейл след коктейл в HAPPY HOUR?

Алкохол - Пияч според зодията! Виж какъв си ти

Пияч според зодията! Виж какъв си ти

12.09.20180878

Зодиите разкриват много за характера на човек. Те могат да покажат дори колко често посяга към чашката, може ли да спре, след като е започнал, и какви са навиците му за пиене.

Алкохол - Разберете характера на мъжа по неговото любимо питие

Разберете характера на мъжа по неговото любимо питие

11.09.201802822

Ако отскоро излизате с нов мъж и сте любопитни да разберете нещо повече за характера му, просто вижте кое питие си поръчва най-често. По избора му може да разкриете основни черти от характера му.

Алкохол - 5 причини за тъмни кръгове под очите

5 причини за тъмни кръгове под очите

28.08.201801815

Ако си падате купонджия и нощният живот ви обича, шансът да не се събудите някоя сутрин с тъмни кръгове и торбички под очите е минимален. А може и да стане ежедневие.

Алкохол - Алкохолик в семейството? Как да се справим

Алкохолик в семейството? Как да се справим

10.07.20180978

Болестта на алкохолизма засяга всички в семейството, независимо дали го осъзнават, или не. Ето защо алкохолизмът е заболяване на цялото семейство, включително на непиещия партньор и децата.

Алкохол - Как да се справите с еректилната дисфункция

Как да се справите с еректилната дисфункция

24.06.201801170

Докато в миналото проблемите в спалнята оставаха там, то днес за сексуалните затруднения се говори свободно и човек не е нужно да живее с тях. Импотентността, сега често наричана еректилна дисфункция, вече може да се излекува и това важи за всяка възраст.

Алкохол - Здравословни заблуди за храната или как вредното може да е полезно

Здравословни заблуди за храната или как вредното може да е полезно

08.06.201802885

Здравословното хранене е ключът към добрия живот. Около него обаче има много митове, на които е време да спрем да вярваме.

Алкохол - Никога не поставяй тези продукти на лицето си! Виж защо

Никога не поставяй тези продукти на лицето си! Виж защо

29.05.2018012880

Лицето ни е сред най-нежните и чувствителни части от нашето тяло. Тъй като е постоянно открито обаче, то подлежи на най-жестоки влияния от страна на заобикалящия ни свят.

Алкохол - Сексуалният му маниер си личи по любимото питие

Сексуалният му маниер си личи по любимото питие

16.05.201807514

Любимото питие на мъжа показва сексуалния характер. Повече няма нужда да се чудите – попитайте го какво пие и ще знаете какво да очаквате под завивките.

Алкохол - Учени: Да дадете чаша бира на тинейджър вкъщи е огромна грешка!

Учени: Да дадете чаша бира на тинейджър вкъщи е огромна грешка!

14.04.20180646

Много от родителите смятат, че ако позволят на тинейджърите у дома да пият по чаша бира или вино, ще ги възпитат на отговорно отношение към алкохола, но статистиката показва точно обратното.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни