Как се живее с алкохолик

Как се живее с алкохолик

Да се живее с алкохолно зависим може да бъде истински ад: понякога е непредсказуем и опасен, но друг път вълнуващ и романтичен. Никога не знаем какво ще последва!

1

Алкохолик

Алкохолик - последните статии, подбрани публикаци и съвети. Информация на тема Алкохолик от Ezine.bg. Списък на статиите за Алкохолик. Online портал за здраве, красота, дом, семейство и деца и Алкохолик.
Алкохолик - Пияч според зодията! Виж какъв си ти

Пияч според зодията! Виж какъв си ти

12.09.20180842

Зодиите разкриват много за характера на човек. Те могат да покажат дори колко често посяга към чашката, може ли да спре, след като е започнал, и какви са навиците му за пиене.

Алкохолик - Алкохолик в семейството? Как да се справим

Алкохолик в семейството? Как да се справим

10.07.20180808

Болестта на алкохолизма засяга всички в семейството, независимо дали го осъзнават, или не. Ето защо алкохолизмът е заболяване на цялото семейство, включително на непиещия партньор и децата.

Алкохолик - Бен Алфек призна: Аз съм алкохолик!

Бен Алфек призна: Аз съм алкохолик!

15.03.20170448

Актьорът Бен Афлек призна, че е алкохолик. Той е преминал курс на лечение от зависимостта. Причината да го направи е, че иска да е най-добрият баща за децата си.

Алкохолик - Обществото на анонимните шопингхолици

Обществото на анонимните шопингхолици

07.03.20140317

Манията по пазаруване е по-разпространено психично разтройство дори от депресията, съизмеримо с алкохолната зависимост. В САЩ има сформирано общество на т. нар. анонимни длъжници или шопингманияци.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни