С това привличате противоположния пол като магнит

С това привличате противоположния пол като магнит

Привлекателността ви няма нищо общо с външния вид, а това дали ще се харесате на противоположния пол зависи от други критерии, които може да видите в галерията ни.

1

Аромат

Аромат - последните статии, избрани публикаци и препоръки. Информация на тема Аромат от Ezine.bg. Списък на статиите за Аромат. Online портал за здраве, мода, красота, дом, семейство и деца и Аромат.
Аромат - Това са чертите на класните жени! А ти такава ли си

Това са чертите на класните жени! А ти такава ли си

27.01.2018011077

За да се сдобият представителките на нежния пол с такава специална титла, трябва да притежават определени черти от характера, които не могат да се заемат или купят с пари. Те или се притежават, или не.

Аромат - Какво не понасят мъжете

Какво не понасят мъжете

01.03.201406643

Сред женските навици, които мъжете не понасят, са желанието за съвместна диета, прекалената педантичност в подреждането, натякването да ползва дезодорант и обсъждането на приятелките ви.

Аромат - Много парфюм - симптом на депресия

Много парфюм - симптом на депресия

04.10.201101925

Съществува вероятност хората, които си слагат прекалено много парфюм, да страдат от скрита депресия. Депресираните жени губят голяма част от обонянието си.

Аромат - Сълзите убиват желанието на мъжа

Сълзите убиват желанието на мъжа

10.01.201101511

Женските сълзи изпращат сигнали на мъжкото тяло, които намаляват рязко сексуалното желание. Не е ясен механизмът на действие на аромата на сълзите.

Аромат - Създадоха парфюм с аромат на трева

Създадоха парфюм с аромат на трева

18.12.20090464

Парфюм с аромат на трева разработиха учени от Австралия. Те установиха, че ароматът на трена успокоява, действа антистресово, подобрява паметта, помага срещу високо кръвно.