Изненадващи приложения на аспирина

Изненадващи приложения на аспирина

Нека видим за какво още може да използвате това чудотворно лекарство, което лекува здравословни неразположения, и кои са приложенията на аспирина, за които може би не сте се сещали досега

1

Аспирин

Аспирин - актуални статии, избрани публикаци и идеи. Всичко за Аспирин от Ezine.bg. Преглед на статиите за Аспирин. Онлайн журнал за здравословен живот, звезди, дом и градина, семейство и Аспирин.
Аспирин - Аспиринът ще ви спаси от кариес и пломби

Аспиринът ще ви спаси от кариес и пломби

11.09.20170583

Аспиринът може да бъде изключително полезен за зъбите ни. Белите хапчета са способни да предотвратят разпадането на зъбите и да премахнат нуждата от пломби.

Аспирин - Аспирин с мед за нежна кожа на лицето

Аспирин с мед за нежна кожа на лицето

26.07.2017013356

При редовна употреба на маска с аспирин ще забележите как неравностите по кожата ще бъдат загладени, а акнето постепенно ще изчезне. Всъщност салициловата киселина участва в повечето козметични серии, които се борят с проблемната кожа.

Аспирин - Маска с аспирин и мед за сияйна кожа

Маска с аспирин и мед за сияйна кожа

17.01.2016011256

Салициловата киселина доказано намалява отоците по тялото, отпушва порите на кожата и я омекотява. Маска с аспирин, мед и мляко може да помогне срещу акне и кожни несъвършенства.

Аспирин - Аспиринът помага за диагностициране на рака на гърдата

Аспиринът помага за диагностициране на рака на гърдата

30.12.20150925

През последните години се предполагаше, че аспиринът може да помага в лечението на рака. Последните тестове, свързани с въпроса обаче, не доказаха връзка между приема му и повишаването на шансовете за успеха в борбата с рака на гърдата.

Аспирин - Синдром на Рей

Синдром на Рей

21.05.201502212

Синдромът на Рей е рядко състояние, което засяга деца между 6 и 12 години. Синдромът на Рей е животозастрашаващо заболяване. Синдромът на Рей се лекува в болнични условия. Симптоми при синдром на Рей.

Аспирин - Лечебна смес от йод и аспирин спасява ставите

Лечебна смес от йод и аспирин спасява ставите

19.05.2015031151

Рецептата е изключително лесна за изпълнение и за нея са необходими само три продукта, които могат да се намерят във всяка аптека. Сами се уверете в забележителната смес, а ето и как точно можете да си я приготвите.

Аспирин - Аспиринът ни пази от рак

Аспиринът ни пази от рак

10.11.20140885

Нестероидните противовъзпалителни лекарства (НПВЛ), каквото е и аспиринът, предпазват човека от рак на дебелото черво. Според учените тези препрати довеждат до унищожаване на мутиралите злокачествени клетки.

Аспирин - Аспиринът срещу рак на храносмилателния тракт

Аспиринът срещу рак на храносмилателния тракт

10.10.20140685

Оказва се, че аспиринът може да намали опасността от развитие на рак на храносмилателния тракт. Това мнение изказват учени от Великобритания.

Аспирин - Аспирин всеки ден срещу рак на простата

Аспирин всеки ден срещу рак на простата

08.10.201401417

Изследването е направено от учени от Медицинския колеж в Университета Вандърбилт, който се намира в Нашвил, Тенеси. За да достигнат до тези резултати, учените са изследвали 6300 мъже.

Аспирин - Откриха най-ефективния лек за нещастна любов

Откриха най-ефективния лек за нещастна любов

28.09.201403936

Според американски психолози аспиринът в съчетание с шоколада е най-ефикасното средство, което лекува нещастна любов и тъгата след раздяла с любимия.

Аспирин - Аспирин бори рака на панкреаса

Аспирин бори рака на панкреаса

03.07.201403443

Учените посочват аспирина като средство за борба с рак на дебелото черво, рак на стомаха и панкреаса. Няколко години курс на приемане на аспирин оказва превантивно действие срещу страшните заболявания

Аспирин - Съветите на Деми Мур за бляскава коса

Съветите на Деми Мур за бляскава коса

30.06.201403471

Косата на актрисата Деми Мур винаги се е отличавала с необикновения си блясък и жизненост. Звездата споделя, че постига този ефект с няколко обикновени продукта.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни