Най-добрите маски за изтощена и третирана коса

Най-добрите маски за изтощена и третирана коса

Събрахме 4-те най-добри маски за коса, когато положението е наистина спешно и искате час по-скоро да върнете жизнеността на вашата грива.

1

Бадемово масло

Бадемово масло - последните статии, подбрани публикаци и съвети. Всичко за Бадемово масло от Ezine.bg. Преглед на статиите за Бадемово масло. Online портал за здравословен живот, красота, дом и градина, семейство и деца и Бадемово масло.
Бадемово масло - Забравете за силикона! 4 домашни метода за повдигане и стягане на гърдите

Забравете за силикона! 4 домашни метода за повдигане и стягане на гърдите

07.01.2018014623

Гърдите са сред най-пренебрегната част от женското тяло. Много жени просто не знаят каква е правилната грижа за този подарък от природата и ги оставят да се справят сами.

Бадемово масло - Пет етерични масла, които ще ви помогнат в борбата с бръчките

Пет етерични масла, които ще ви помогнат в борбата с бръчките

26.02.201702908

Бръчките са основната причина, която срива самочувствието на жените и ги кара да се чувствата по-малко привлекателни и сексапилни. Но природата ни е дала достатъчно дарове, с които може да се погрижим за проблема.

Бадемово масло - Пет растителни масла, които кожата ви обича!

Пет растителни масла, които кожата ви обича!

08.11.201605564

Знаете, че рядко има козметични продукти, независимо дали за са кожа или коса, в които да няма поне един вид растително масло?

Бадемово масло - Ползвайте тези масла за по-бързо почерняване през лятото

Ползвайте тези масла за по-бързо почерняване през лятото

13.07.201602746

Когато нямаме възможност да се печем целодневно навън, не е нужно да прибягваме до солариуми или автобронзанти за изкуствен тен. С приятна мургавина спокойно можем да се сдобием и по естествен път с помощта на растителни масла.

Бадемово масло - Как да увеличим гърдите си по естествен начин?

Как да увеличим гърдите си по естествен начин?

25.10.201508110

Дамските гърди са една от най-привлекателните части на тялото, те оформят женствения силует и събуждат мъжките желания. Можете да увеличите гърдите си по естествен начин, без да се налага да се подлагате на операция и да ги подпълвате със силикон.

Бадемово масло - Маски от мляко и копър пазят очите млади

Маски от мляко и копър пазят очите млади

17.08.201505763

С маска от копър, мляко или бадемово масло очите ви ще изглеждат винаги пълни с искри, а кожата около тях винаги ще е свежа. Правете ги редовно, за да има ефект.

Бадемово масло - Розмаринът прави косата дълга

Розмаринът прави косата дълга

23.07.2014011164

Розмарин, бадемово масло, зелени и жълти зеленчуци, орехи и овесени ядки правят косата дълга, здрава и гъста. Редовно правете масаж на главата, за да удължите косата си.

Бадемово масло - Масло от ший за хидратирана кожа и коса

Масло от ший за хидратирана кожа и коса

24.06.201401172

За поддържане на перфектен външен вид, жените използват всякакви продукти – за кожа, за нокти, за коса, преди баня, за след баня и пр. Козметичните масла, могат да заместят много от продуктите, които се използват ежедневно.

Бадемово масло - Да си направим масажно масло

Да си направим масажно масло

27.05.201306273

Масажното масло не е толкова трудно за приготвяне у дома. Най-важното, което трябва да знаете е каква миризма искате да има. Първото, което ще предложим е подходящо за дами, които страдат от ужасния целулит.

Бадемово масло - Козметични предимства на бадемовото масло

Козметични предимства на бадемовото масло

10.05.2013014896

Бадемовото масло е богат източник на витамин Е и е полезно по много причини. Бадемите, освен това са съкровищница в която се крият някои основни минерали като магнезий и калций.

Бадемово масло - Кое масажно масло е добро?

Кое масажно масло е добро?

27.04.201301958

Подбирането на подходящото масло за масаж е важно защото има такива, които след като се окислят започват да миришат доста неприятно. Освен това трябва да знаем дали човекът, който масажираме няма алергия към нещо.

Бадемово масло - Видове масажно масло

Видове масажно масло

16.11.201203153

Прилагането на масажни масла прави ударите на масажиста по-гладки и предотвратява триенето при контакт с кожата. Те имат много разновидности, но разликата между тях е минимална, защото базовите съставки са еднакви.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни