Как да се справим с бактериална вагиноза

Как да се справим с бактериална вагиноза

Бактериалната вагиноза е вагинална инфекция, причинена от свръхрастеж на бактерии. Влагалището съдържа както добри, така и лоши бактерии.

1

Бактериална вагиноза

Бактериална вагиноза - актуални статии, авторски публикаци и съвети. Всичко на тема Бактериална вагиноза от Ezine.bg. Списък на статиите за Бактериална вагиноза. Online журнал за здравословен живот, диети, дом и градина, семейство и Бактериална вагиноза.
Бактериална вагиноза - Неприятни усещания след секс – причини и лечение

Неприятни усещания след секс – причини и лечение

20.09.201702663

Неприятните усещания след интимни ласки не са нещо необичайно и не трябва да стават повод за притеснение. С правилното третиране те се лекуват скоростно и не пречат на сексуалните отношения между партньорите.

Бактериална вагиноза - Кондомът, който убива ХИВ вируса

Кондомът, който убива ХИВ вируса

04.09.20140733

Фирма разработи кондома Вивагел по нов метод, който освен че предотвратява риска от възможна бременност, предпазва и от СПИН. Вивагел е разработен и за да се бори със симптомите на бактериална вагиноза

Бактериална вагиноза - Лактобацилите в човешкия организъм

Лактобацилите в човешкия организъм

27.05.201407859

Наречени в името на своят откривател в ранната 1892 година млечно–кисели бактерии на Дъодерлайн (лактобацилите) продуцират млечна киселина, благодарение на която поддържат кисела среда във влагалището PH 3. 6–4. 2.

Бактериална вагиноза - За или против интимните гелове

За или против интимните гелове

25.08.2013010121

Използването на редица различни и разнообразни козметични продукти е запазена марка на почти всяка дама. За да разберете дали да използвате даден интимен гел, то това зависи лично от вас.

Бактериална вагиноза - Повече за бактериалната вагиноза

Повече за бактериалната вагиноза

03.12.2011010953

Бактериалната вагиноза се характеризира със свръхрастеж на някои видове бактерии във влагалището, включително Gardnerella vaginalis, Gardneralla mobiluncus и Mycoplasma hominis.

Бактериална вагиноза - Оралните контрацептиви ни спасяват от гинекологични проблеми

Оралните контрацептиви ни спасяват от гинекологични проблеми

26.05.201002811

Жертва на инфекцията бактериална вагиноза става всяка жена при която балансът на бактериите във влагалището е нарушен. Решение на този женски проблем е противозачатъчните или пък контрацептивна инжекц

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни