Миеш ли косата си правилно или само хабиш шампоана! Разбери тук

Миеш ли косата си правилно или само хабиш шампоана! Разбери тук

Заучаваме как да мием гривата си от съвсем ранна възраст и спазваме ритуала чинно през целия си живот, мислейки си, че правим най-доброто за себе си. Възможно ли е обаче да бъркаме някъде при взимането на душ?

1

Баня

Баня - последните заглавия, подбрани публикаци и препоръки. Информация на тема Баня от Ezine.bg. Списък на статиите за Баня. Online портал за здраве, мода, красота, дом, семейство и деца и Баня.
Баня - Сутрешен или вечерен душ да изберете? Отговорът е тук

Сутрешен или вечерен душ да изберете? Отговорът е тук

08.02.201804577

Отдавна съществува спорът дали сутрешното къпане е по-полезно от вечерното. Ето го и отговорът на специалистите.

Баня - Защо не бива да съхранявате афтършейв и парфюм в банята си

Защо не бива да съхранявате афтършейв и парфюм в банята си

21.05.20170132

Банята е едно от местата, където много от хората съхраняват не само сапуни и шампоани, но също така парфюми и афтършейв. Специалистите обаче алармират, че това съвсем не е най-доброто място за тези принадлежности.

Баня - Къпете ли се правилно? Съвети на дерматолози за перфектна баня

Къпете ли се правилно? Съвети на дерматолози за перфектна баня

22.09.20160475

Дали ще си вземем един бърз душ, или ще се киснем няколко часа във ваната, има няколко кардинални въпроса, които трябва да имаме предвид, ако искаме здрава кожа и коса. Ето и отговорите на повечето от тях.

Баня - Свежи и красиви без душ - наръчник на мързеливата дама

Свежи и красиви без душ - наръчник на мързеливата дама

13.05.20160442

Всяка дама иска околните да я възприемат като перфектната жена. Понякога обаче изпадаме в онези кризисни моменти, в които поради една или друга причина времето не ни достига или просто сме изморени и ни мързи. Ето няколко прости трика за разкрасяване без

Баня - Най-големите ни грешки в банята

Най-големите ни грешки в банята

21.03.2016011928

Желанието на мнозина да се предпазят от микробите често се превръща в мания. В тази връзка те редовно използват антибактериални сапуни и дори не могат да си представят ежедневието си без тях.

Баня - Правете йога в банята

Правете йога в банята

10.11.20150656

За да се радвате на здраво тяло и перфектни форми не се нуждаете от фитнес. Според йога инструкторите сутрешната затоплена баня е перфектното място за провеждането на йога тренировка.

Баня - Бодлива завеса в банята ни учи да пестим вода

Бодлива завеса в банята ни учи да пестим вода

01.08.20150782

Интересен начин за пестене на вода бе представен на Световното изложение в Торонто, Канада. Иновативна артинсталация за баня, направена от текстил, обра овациите на много от присъстващите на мащабния форум.

Баня - Най-мръсните места в банята

Най-мръсните места в банята

27.07.20150881

Банята е може би най-предразположеното към развитие на бактерии място в къщата. Най-вероятно сте наясно с основните грижи, които трябва да полагате, като честото изтъркване на повърхностите и смяната на четката за зъби, но подът често се пренебрегва

Баня - Основни грешки при почистването на банята

Основни грешки при почистването на банята

08.07.2015011154

Почистването на банята може да е не само досадно, но и погрешно. Много от домакините не съзнават какви грешки допускат при похватите си за чистене. Някои от тях излагат семейството ви на бактерии и инфекции.

Баня - Последните дизайнерски нововъведения за баня

Последните дизайнерски нововъведения за баня

05.06.201502352

Интериорите дизайнери в последните години обръщат все по-голямо внимание на обзавеждането в банята. И там, както във всеки дизайн, настъпват промени на тенденциите.

Баня - Аксесоарите във вашата баня

Аксесоарите във вашата баня

29.01.201501482

Стилните аксесоари могат да вдъхнат нов живот на банята. Свещниците, декоративните миди и сапуните с различни форми са най-често използваните аксесоари за баня.

Баня - Създадоха цяла баня от белгийски шоколад

Създадоха цяла баня от белгийски шоколад

23.08.20140469

Британската компания Choccywoccydoodah и сайтът Bathrooms. com обединиха усилия в създаването на баня, която е изработена от белгийски шоколад. Необичайното творение е оценено на 80 000 паунда.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни