Внимание, дами! Тези 8 неща ви загрозяват, без да осъзнавате

Внимание, дами! Тези 8 неща ви загрозяват, без да осъзнавате

Има безброй статии за това как да сме красиви. Има хиляди съвети как да имаме хубава и сияйна кожа, колко е важно да си осигуряваме достатъчно сън и да се храним балансирано. Достатъчно ли е обаче всичко това в стремежа ни да сме красиви?

1

Басейн

Басейн - последните заглавия, авторски публикаци и препоръки. Информация на тема Басейн от Ezine.bg. Списък на статиите за Басейн. Online портал за здраве, диети, дом, семейство и деца и Басейн.
Басейн - Аквапарк в задния двор! Този мъж доказа, че всичко е възможно

Аквапарк в задния двор! Този мъж доказа, че всичко е възможно

11.02.201801068

Като всяко друго дете Мики Торнтън мечтае да има басейн в задния си двор. Историята му е доказателството, че ако искаме нещо достатъчно силно, то ще се превърне в реалност.

Басейн - Водният фитнес - супер сила срещу стреса и тлъстините

Водният фитнес - супер сила срещу стреса и тлъстините

27.02.20140838

Басейнът и ваната са тепих в борбата с болежките, годинките, килограмите и стреса. За това през последните години много актуален стана т. нар. воден фитнес.

Басейн - За лятото - само водоустойчива спирала

За лятото - само водоустойчива спирала

10.08.20110452

На грима през лятото трябва да обръщате по-специално внимание. Силните слънчеви лъчи, горещият и влажен въздух, къпането в морето и в басейна. . . Всички те подлагат грима на изпитание.

Басейн - Защо през лятото болят очите

Защо през лятото болят очите

14.06.201101037

Лятото е периодът, когато очите се възпаляват силно - от пясъка, климатиците, горещините, хлора в басейните и солта в морето. Плувайте с очила и носете шапки с голяма периферия.

Басейн - Жените оплешивяват от басейна

Жените оплешивяват от басейна

30.03.20100714

Къпането на обществени басеини води до косопад. Басеините се дезинфекцитар с белина и хлор, които оказват вредно влияние на косата и жените оплешивяват.

Басейн - Нова мода – глезотии във вана, пълна с кафе

Нова мода – глезотии във вана, пълна с кафе

11.01.20100801

Вани, басейни и сауни, които вместо с вода, работят с кафени зърна, са най-новият хит в Япония. Богаташи, опитали глезотия, твърдят, че след киснене в зърната се чувстват отпочинали.