Кои храни ни загрозяват?

Кои храни ни загрозяват?

Не само храната е вредна, опасен е и приемът на кафе и алкохол, особено ако се прекалява с тяхната консумация. Ако искате да запазите красотата си, е хубаво да се избягва още приемът на палмово масло, нишестените храни, различните дресинги, евтин соев сос

1

Безалкохолни Напитки

Безалкохолни Напитки - най-новите статии, авторски публикаци и идеи. Информация на тема Безалкохолни Напитки от Ezine.bg. Списък на статиите за Безалкохолни Напитки. Български портал за здраве, красота, дом и градина, родители и деца и Безалкохолни Напитки.
Безалкохолни Напитки - Захарните напитки причиняват рак на гърдата

Захарните напитки причиняват рак на гърдата

08.07.20140544

Изследователи установили, че колкото повече захарни напитки пият участничките в проучването им, толкова повече се увеличава плътността на бюста им, а това според специалистите е рисков фактор за рак на гърдата.

Безалкохолни Напитки - Детска безалкохолна агресия. Що е то?

Детска безалкохолна агресия. Що е то?

09.09.20130974

Според изследването 43 процента от американците дават на децата си да консумират безалкохолни напитки най-малко 1 път дневно. Редовната консумация на безалкохолни прави децата по-агресивни

Безалкохолни Напитки - Бялото вино и безалкохолните напитки – вредни за зъбите

Бялото вино и безалкохолните напитки – вредни за зъбите

04.08.20110585

В дългосрочен план бялото вино причинява много повече проблеми, поради високата си киселинност. Безалкохолните напитки също са едни от разрушителите на плътността и добрия вид на зъбите.

Безалкохолни Напитки - Бременните да избягват изкуствените подсладители

Бременните да избягват изкуствените подсладители

06.11.20100920

Бременните жени трябва да избягват да консумират безалкохолни газирани напитки с изкуствени подсладители. Те могат да причинят преждевременно раждане. Най-известният подсладител е аспартамът.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни