Страшната истина за протеиновите шейкове! Само тук

Страшната истина за протеиновите шейкове! Само тук

Внимание! В протеиновите шйкове се съдържат редица добавки, които се натрупват в телата ни и могат да станат токсични.

1

Бодибилдинг

Бодибилдинг - последните статии, авторски публикаци и препоръки. Практична информация за Бодибилдинг от Ezine.bg. Списък на статиите за Бодибилдинг. Online портал за здравословен живот, звезди, дом и градина, семейство и деца и Бодибилдинг.
Бодибилдинг - Странични ефекти от прием на инсулин

Странични ефекти от прием на инсулин

14.06.201501534

Инсулинът е пептиден хормон, който се произвежда от панкреаса. Съветът на специалистите, е никога да не се приемат инсулин преди храненето с бавноусвоими въглехидрати или след приема на бързоусвоими въглехидрати.

Бодибилдинг - Не сте готови за плажа? Идеалното решение за вас са Е-фит EMS тренировките!

Не сте готови за плажа? Идеалното решение за вас са Е-фит EMS тренировките!

06.05.201501344

Нямате време, а искате да изглеждате и да се чувствате добре? Има начин да се справите лесно с тази задача. И няма нужда да правите невъзможни жертви.

Бодибилдинг - Ефективно отслабване и изграждане на мускулите с Е-фит

Ефективно отслабване и изграждане на мускулите с Е-фит

14.05.201401277

Никога не е късно да се сдобием с хубава фигура, а комбинацията между правилното хранене и метода EMS от Е-фит предлага ефективно решение за това за кратко време.

Бодибилдинг - Предимства на E-fit технологията

Предимства на E-fit технологията

19.11.20130636

Уредът E-fit с лесната си употреба и уникални настройки прави възможно ефективно да се изпълняват желанията на клиента. По време на 20 или 25-минутната тренировка/процедура мускулният хрущял и ставите се щадят

Бодибилдинг - Как функционира тренировката E-fit?

Как функционира тренировката E-fit?

18.11.201301119

Същността и ключът към успешната E-FIT процедура е еднoвременната стимулация. Тренировката на всички мускулни групи се случва по едно и също време и по този начин времето за една обикновена процедура се съкращава до 1/6.

Бодибилдинг - Хубава фигура след бременност с Е-Fit

Хубава фигура след бременност с Е-Fit

17.11.20130972

Програмата E-fit може да бъде използвана за засилване на слаби гръбни мускули и при проблеми след раждане. Освен това помага за възстановяване и стягане на мускулите и съединителната тъкан, разтегната по време на бременност.

Бодибилдинг - Как се поддържа добра форма?

Как се поддържа добра форма?

16.11.20130821

Вариращите стимулации на дълбоките мускули, произвеждани от уреда E-FIT, свързан към микропроцесор, освен концентрирани упражнения помагат и за раздвижването на трудно развиващи се мускули (ставни травми, лоша функция на мускулите)

Бодибилдинг - Искаш красиво тяло, но нямаш време?

Искаш красиво тяло, но нямаш време?

15.11.201301714

Тази програма създава стимулация на по-високо ниво с помощта на комбинирана вълна, която с целенасоченото прилагане на упражнения върху меките части на тялото увеличава консумацията на кислород на клетките, ускорява изгарянето на калории и мазнини.

Бодибилдинг - Какво представлява методът EMS

Какво представлява методът EMS

14.11.20130992

Този научен метод е разработен и тестван в продължение на дълги научни опити (в определени случай чрез интензивни консултации). Настоящият уред е вече пета генерация, използващ технологията EMS

Бодибилдинг - Процедури за EMS за вашето тяло, добра форма и красота

Процедури за EMS за вашето тяло, добра форма и красота

13.11.20130697

Искате ли да се запознаете с една нова, ефективна възможност за трениране, която се препоръчва на всеки, независимо от пол, възраст, физическа подготовка и на всеки, който иска да има красиво тяло.

Бодибилдинг - Гарантирано отслабване със специалния метод за трениране EMS

Гарантирано отслабване със специалния метод за трениране EMS

12.11.201301788

Вече и в България има възможност да се изпробва популярната в цяла Европа ЕMS (електромускулна стимулация) технология за тренировки/процедури. EMS тренировките са подходящи за всички, които нямат достатъчно време.