Разгадай мъжа по бельото му

Разгадай мъжа по бельото му

3

Бельото е най – интимнaта част както от женското облекло, така и от мъжкото. Всички знаят, че дамското бельо може да влуди един мъж или да го отблъсне завинаги. Мъжкото бельо обаче също не е за подценяване.

1

Боксерки

Боксерки - последните статии, подбрани публикаци и идеи. Информация за Боксерки от Ezine.bg. Списък на статиите за Боксерки. Online портал за здравословен живот, красота, дом и градина, семейство и деца и Боксерки.
Боксерки - Супербоксерки ще бранят мъжката сперма от опасната радиация

Супербоксерки ще бранят мъжката сперма от опасната радиация

15.03.20160232

Специално супер бельо ще поддържат качеството на мъжката семенна течност. Боксерки, съдържащи иновативни сребърни влакна, ще пазят мъжкото достойнство от пагубното влияние на модерните телефони

Боксерки - Край на ерата на прашките!

Край на ерата на прашките!

04.01.20160577

Прашките отстъпиха първото място за най-секси бельо. През първите години на хилядолетието те бяха най-предпочитани и считани за най-секси, но днес славата им остава в миналото.

Боксерки - Господа, захвърлете бельото, ако искате да сте плодовити!

Господа, захвърлете бельото, ако искате да сте плодовити!

23.10.20150894

Господата, които възнамеряват да стават татковци, най-добре да забравят за тесните боксерки. Мъжете трябва да спят голи, за да бъдат по-плодовити.

Боксерки - Мъжете с боксерки са най-секси според жените

Мъжете с боксерки са най-секси според жените

06.07.201501248

Не се притеснявайте какъв цвят ще изберете, защото не това е водещото – за жените било по-важно как прилепват боксерките по мъжките форми.

Боксерки - Носеното женско бельо стана хит в Интернет

Носеното женско бельо стана хит в Интернет

25.06.201501381

Носеното женско бельо се превърна във все по-търсена стока в Интернет. Фетишисти и хора с нетрадиционни сексуални предпочитания не се стесняват да броят дори по двеста долара, за да си закупят употребяваните гащи на някоя дама.

Боксерки - Реал ще произвежда прашки и сутиени

Реал ще произвежда прашки и сутиени

09.12.20090629

Най-богатият клуб в света Реал (Мадрид) ще увеличи още повече годишните си доходи от продажбата на фенартикули с модна линия прашки, бикини, боксерки и сутиени.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни