Снимките на момиченца, преборили рака, ще ви просълзят

Снимките на момиченца, преборили рака, ще ви просълзят

Кадрите на 6-годишната Реян, 4-годишната Ейнсли и 3-годишната Райли, които са успели да се преборят коварния рак, наистина ще ви трогнат. Снимките са заснети от фотографът Лора Скенлингг.

1

Борба с рака

Борба с рака - най-новите теми, подбрани публикаци и съвети. Практична информация на тема Борба с рака от Ezine.bg. Обзор на статиите за Борба с рака. Български сайт за здраве, фитнес, дом, родители и деца и Борба с рака.
Борба с рака - Съединение в магнолията бори рака

Съединение в магнолията бори рака

02.07.20150488

Екстрактът от магнолия се използва широко в източната медицина – цветовете на растението се употребяват за прогонване на стреса и тревожността.

Борба с рака - Ще преборим рака до 35 години

Ще преборим рака до 35 години

25.01.20150689

Медицината също напредва и съответно се разработват все по-добри лекарства, които значително могат да удължат живота на онкоболните пациенти.

Борба с рака - Аспиринът ни пази от рак

Аспиринът ни пази от рак

10.11.20140899

Нестероидните противовъзпалителни лекарства (НПВЛ), каквото е и аспиринът, предпазват човека от рак на дебелото черво. Според учените тези препрати довеждат до унищожаване на мутиралите злокачествени клетки.

Борба с рака - Аспирин бори рака на панкреаса

Аспирин бори рака на панкреаса

03.07.201403514

Учените посочват аспирина като средство за борба с рак на дебелото черво, рак на стомаха и панкреаса. Няколко години курс на приемане на аспирин оказва превантивно действие срещу страшните заболявания

Борба с рака - Екстрактът от маслинови листа надвива рака за две седмици

Екстрактът от маслинови листа надвива рака за две седмици

25.05.201403945

Учени са доказали, че екстрактът от листата на маслини съдържа фитохомикал, наречен олеуропеин, който унищожава раковите тумори за около две седмици.

Борба с рака - Днес е световен ден за борба с рака

Днес е световен ден за борба с рака

04.02.20140342

Световният ден за борба с рака е международен и се отбелязва всяка година на 4 февруари. В него целият свят застава обединен пред страшната болест. Създаден е с цел обществото да разбере по-добре какво означава тази болест

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни