Странични ефекти от ботокса по лицето

Странични ефекти от ботокса по лицето

Ботоксът се използва основно в естетичната медицина. Той се прилага за прикриване на бръчки и други кожни несъвършенства. Какви рискове обаче крие инжектирането на ботокс?

1

Ботокс

Ботокс - актуални заглавия, авторски публикаци и съвети. Всичко на тема Ботокс от Ezine.bg. Преглед на статиите за Ботокс. Онлайн журнал за здраве, красота, дом, семейство и Ботокс.
Ботокс - Ефективни методи за борба с бръчки по челото

Ефективни методи за борба с бръчки по челото

16.01.201703444

Бръчките по челото са сред издайническите белези за старост. Подобно на всеки белег, колкото по-рано се погрижите за тях, толкова по-добре. Ранната превенция може напълно да заличи проблема.

Ботокс - Три разкрасителни процедури, за които известните съжаляват

Три разкрасителни процедури, за които известните съжаляват

24.11.201601559

Трудно може да се открие жена, която поне веднъж в живота си да не е съжалявала за процедура, която си е правила. На подобни гафове са жертва и световните звезди.

Ботокс - Ботоксът пречи на мозъка да разчита емоциите

Ботоксът пречи на мозъка да разчита емоциите

18.05.20160212

Красотата изисква жертви, но понякога те са толкова големи, че не си струват. Известно е, че ботоксът временно парализира мускулите на лицето, което кара хората, прибягнали към тази крайна мярка, да имат замръзнал израз на лицето, без никакъв помен от емо

Ботокс - Ботоксът на Дарина Павлова предизвика потрес!

Ботоксът на Дарина Павлова предизвика потрес!

18.02.201601603

Нещо наистина странно се случва с лицето на вдовицата на Илия Павлов. Дарина Павлова сподели снимка в социалната мрежа, на която лицето ѝ е подуто като балон.

Ботокс - Мнението на Мишел Пфайфър за пластичната хирургия

Мнението на Мишел Пфайфър за пластичната хирургия

25.02.20150818

Известна с ролите си в Белязаният, Батман се завръща и др. , Пфайфър признава, че би прибягнала до операция, ако в някакъв момент прецени, че има нужда от промяна във външния си вид.

Ботокс - Кои са държавите с най-много пластични операции

Кои са държавите с най-много пластични операции

06.10.201401849

Само допреди няколко десетилетия към пластичната хирургия прибягваха само холивудските знаменитости, които се стараеха на всяка цена да запазят естетичните си корекции в тайна.

Ботокс - Когато не се мръщим, трудно разбираме тъжните новини

Когато не се мръщим, трудно разбираме тъжните новини

02.10.20140303

Ако са ни били ботокс в челото, по-трудно възприемаме тъжните новини. Причината е, че след като се намръщим, изпращаме импулс до мозъка, който анализира степента на емоцията ни.

Ботокс - Ботоксът лекува рак на стомаха

Ботоксът лекува рак на стомаха

22.08.20140889

Това въздействие на ботокса върху рака учените си обясняват с факта, че той пречи на производството на ацетилхолин, основен невротрансмитер, който благоприятства деленето на клетките.

Ботокс - Изчезването на бръчките забавя мозъка

Изчезването на бръчките забавя мозъка

15.07.20140816

Американски учени доказаха с експеримент, че след инжектиране на ботокс и премахване на бръчките и възможността да се мръщим, възприемаме по-трудно и по-бавно тъжна информация.

Ботокс - Маска с изпражнения от славей измести ботокса

Маска с изпражнения от славей измести ботокса

30.05.201401635

Всяка жена мечтае да има изпъната кожа и свеж вид. Един от последните методи за разкрасяване, който бързо придоби популярност, е чудодейната маска, приготвена от стрити на прах изпражнения от японски славей.

Ботокс - Естетични процедури са хит подаръци за Свети Валентин

Естетични процедури са хит подаръци за Свети Валентин

03.02.20140492

Местен сайт за козметична хирургия отчита скок на посещения от мъже – всички те търсят съвети дали да подарят някаква процедура на своята любима и каква да е процедурата, която могат да подарят без да обидят любимата си.

Ботокс - Ботокс лекува силно главоболие

Ботокс лекува силно главоболие

07.11.201301241

Силното главоболие най-често се появява при хора, които са над 20-годишна възраст. Спазмите, които причинява главоболието са всъщност доста кратки, но пък са силни и болезнени. Учени смятат, че инжекция ботокс може да лекува главоболие