Ужасяващата тайна на коледната елха

Ужасяващата тайна на коледната елха

Елхата е един от символите на Коледните и Новогодишните празници. Нейното присъствие прави атмосферата още по-уютна, приказна и тържествена. Но коледното дръвче крие и една тайна, която никак няма да ви хареса.

1

Буболечки

Буболечки - актуални статии, авторски публикаци и препоръки. Всичко на тема Буболечки от Ezine.bg. Преглед на статиите за Буболечки. Онлайн журнал за здраве, красота, дом, семейство и Буболечки.
Буболечки - Хапване на живи бръмбари е най-новият лек при тежки болести

Хапване на живи бръмбари е най-новият лек при тежки болести

07.06.201622115

Бръмбарите действат ефективно при редица проблеми, сред които астма, остеопороза, дерматит, анемия, диабет, болест на Паркинсон, различни алергии и дори изключително тежки заболявания като СПИН и рак.

Буболечки - И Алекс Раева прояде буболечки

И Алекс Раева прояде буболечки

31.01.20151238

Алекс Раева се оказа не по-малко смела от певицата Рут Колева и се прояви като истинска кулинарна авантюристка. Тя с удоволствие опитала какъв е вкусът на сготвените буболечки, докато била на почивка. ,

Буболечки - Първите деликатеси от насекоми ще се продават в Белгия

Първите деликатеси от насекоми ще се продават в Белгия

21.09.20140273

Между тези инсекти попадат скакалците, гъсениците, както и няколко вида червеи. Всички физически лица или фирми, които искат да се занимават с отглеждането на насекомите и да ги продават, трябва да се регистрират.