Да украсим масата за Бъдни вечер

Да украсим масата за Бъдни вечер

Можете да сложите няколко борови клончета по масата – зеленият цвят символизира здраве и сила, така че е напълно подходящо. Друга добра идея е да си направите панделки от вълнен конец, който задължително трябва да бъде в червена багра.

1

Бъдни вечер

Бъдни вечер - последните теми, избрани публикаци и съвети. Практична информация на тема Бъдни вечер от Ezine.bg. Списък на статиите за Бъдни вечер. Online портал за здраве, диети, дом, семейство и деца и Бъдни вечер.
Бъдни вечер - Ще паднете от смях! Вижте как зодиите посрещат Бъдни вечер

Ще паднете от смях! Вижте как зодиите посрещат Бъдни вечер

14.12.2017010722

Първи пристига Лъвът и носи бутилка шери и порция кюфтета. Разказва вицове на изпадналата в безсъзнание Дева и сам се смее на шегите си на висок клас

Бъдни вечер - Диетолози: На Бъдни вечер си изберете само 1 ястие

Диетолози: На Бъдни вечер си изберете само 1 ястие

24.12.201505332

Диетоложката професор Донка Байкова препоръчва да имаме мярка на храненето и да си похапваме на интервали от време, а не от всичко по много и наведнъж.

Бъдни вечер - Повечето мъже предлагат брак на Бъдни вечер

Повечето мъже предлагат брак на Бъдни вечер

24.12.20150844

Голяма част от мъжете правят предложение за брак на Бъдни вечер, смятайки момента за много романтичен, сочи ново проучване. Българско изследване за 2013 година показа, че миналата година в страна са сключени 21 943 брака.

Бъдни вечер - Коледни обичаи в Германия

Коледни обичаи в Германия

23.12.201207960

Друга традиционна вече за нас коледна песен Тиха нощ, свята нощ бележи своето начало именно в Германия. През далечната 1818 г. тази песен е измислена и композирана от свещеник от малък град до Залцбург.

Бъдни вечер - Как празнуват Коледа по света

Как празнуват Коледа по света

26.12.200905120

Коледа се празнува по различен начин в различните страни на света. Какви са обичаите и традициите? Във Финландия посрещат Коледа в сауната, в Бразилия - дядо Коледа е по бански.

Бъдни вечер - Кой какво ще получи за Коледа и Нова година

Кой какво ще получи за Коледа и Нова година

20.12.200902547

Знаете ли какви подаръци дядо Коледа и дядо Мраз носят на децата по света за Коледа и Нова Година? Ето някои от най-популярните световни обичаи на Бъдни Вечер.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни