Хитри трикове за страхотна визия без грим

Хитри трикове за страхотна визия без грим

1

Много жени смятат, че гримът е единственият начин да изглеждат красиви всеки ден. Изкуството да твориш с четки върху лицето е важно качество, което може да бъде и изключително забавно, но съвсем не е нужно то да се превръща в рутина.

1

Вазелин

Вазелин - най-новите теми, подбрани публикаци и препоръки. Практична информация на тема Вазелин от Ezine.bg. Обзор на статиите за Вазелин. Български сайт за здраве, звезди, дом, родители и деца и Вазелин.
Вазелин - Никога не поставяй тези продукти на лицето си! Виж защо

Никога не поставяй тези продукти на лицето си! Виж защо

29.05.201808684

Лицето ни е сред най-нежните и чувствителни части от нашето тяло. Тъй като е постоянно открито обаче, то подлежи на най-жестоки влияния от страна на заобикалящия ни свят.

Вазелин - Кожни проблеми, които се решават с вазелин за нула време

Кожни проблеми, които се решават с вазелин за нула време

06.02.201603483

Ако имате проблеми с кожата, може да използвате най-обикновен вазелин, който е сигурен лек срещу определен дискомфорт, а е и няколко пъти по-евтин от повечето козметични продукти.

Вазелин - Приложенията на вазелина за красота

Приложенията на вазелина за красота

23.06.201503930

Макар много хора да смятат вазелина за отживелица от времето на нашите баби, когато е нямало голямо разнообразие на козметични продукти, той е едно голямо съкровище в малка кутийка.

Вазелин - Как да излекуваме напуканите устни?

Как да излекуваме напуканите устни?

14.05.201104052

Вазелин и какаово масло са незаменим съюзник при лекуването им. Поддържането на подходяща влажност на въздуха в помещенията, където работите или живеете, също помага.