Вижте уникалните модели от последната колекция на Валентино

Вижте уникалните модели от последната колекция на Валентино

Модният гигант Валентино само преди дни представи последната си колекция за сезон есен/зима 2017/2018. В галерията може да разгледате част от снимките от ревюто.

1

Валентино

Валентино - последните теми, избрани публикаци и идеи. Информация за Валентино от Ezine.bg. Списък на статиите за Валентино. Online портал за здравословен живот, красота, дом и градина, семейство и деца и Валентино.
Валентино - Мания по синьото на Парижката седмица на модата

Мания по синьото на Парижката седмица на модата

07.03.20170535

Синьото бе доминиращият цвят на провелата се Седмица на модата в Париж. Повечето дизайнери заложиха на него не само от модна гледна точка, а и от политическа.

Валентино - Елементи от българския фолклор са хит в световната мода

Елементи от българския фолклор са хит в световната мода

15.06.20160894

Традиционните български носии и елементи, характерни за нашия фолклор стават все по-популярни сред облеклата не само у нас, а и по цял всят, представени от водещи дизайнери.

Валентино - Мода от Древен Рим представи Валентино

Мода от Древен Рим представи Валентино

24.07.20150486

Творческият колектив от Валентино представи последната си колекция, която е изцяло вдъхновена от епохата на Древен Рим. Тоалетите върнаха модата от преди няколко хилядолетия, погледнати от съвремието.

Валентино - Великите дизайнери: Валентино Гаравани

Великите дизайнери: Валентино Гаравани

26.03.20150717

Елегантен мъж с безупречен външен вид, лек слънчев загар, изрядна прическа, светли искрени очи и чаровна усмивка - така изглежда 82-годишният моден дизайнер Валентино Гаравани, по-известен само като Валентино.

Валентино - Най-интересното от седмицата на модата в Париж

Най-интересното от седмицата на модата в Париж

04.03.20140644

В началото на годината във френската столица Париж се проведе седмица на модата. Заедно с дефилетата в Милано, Лондон и Ню Йорк в най-романтичния европейски град се изложиха основните модни тенденции.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни