Отслабвайте с аромат на ванилия и джинджър

Отслабвайте с аромат на ванилия и джинджър

Ако сте се захванали с тежката задача да спазвате някакъв хранителен режим, помогнете си допълнително с аромат на джинджър и ванилия.

1

Ванилия

Ванилия - най-новите теми, подбрани публикаци и препоръки. Практична информация на тема Ванилия от Ezine.bg. Обзор на статиите за Ванилия. Български сайт за здраве, мода, красота, дом, родители и деца и Ванилия.
Ванилия - Ванилията - здраве за душата и тялото

Ванилията - здраве за душата и тялото

09.04.20160524

Неустоимият аромат и специфичен вкус на ванилията са нещо, на което почти никой не може да устои. Тя се използва както като подправка на редица кулинарни изкушения, така и като съставка в козметични продукти.

Ванилия - Уханието на тиква е афродизиак за всеки мъж

Уханието на тиква е афродизиак за всеки мъж

02.10.20150674

Не са ви нужни скъпи парфюми, за да възбудите мъжа до себе си. Според изследователи от САЩ е достатъчно да ухаете само на прясна тиква, за да вдигнете желанието на партньора си.

Ванилия - Натурални обезболяващи

Натурални обезболяващи

27.10.201304751

Природата е най-добрият помощник за всякакви неразположения. Можем да се обърнем“ към нея при най-обикновена мигрена или някаква по-сериозна болка като менструалната.

Ванилия - Лимонът предпазва от компютърни грешки

Лимонът предпазва от компютърни грешки

12.06.201101293

Ароматната смес, която разпалва сексуалното желание, съдържа ванилия, иланг-иланг, канела и жасмин. Маслото от грейпфрут се използва като обезболяващо средство.

Ванилия - Ванилията цери мускулни болки и е афродизиак

Ванилията цери мускулни болки и е афродизиак

10.01.201101843

Ароматната киселина, която се съдържа във ванилията, действа отпускащо, цери мускулни болки и успокоява децата. Тя действа като афродизиак при романтични срещи.

Ванилия - Новият хит в салоните по света – японски маникюр

Новият хит в салоните по света – японски маникюр

20.01.2010017116

Японският маникюр е най-новият хит в салоните за красота по света. Той заздравява ноктите и им придава блестящ вид с помощта на природни материали като перли, телешка кожа и ванилия.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни