Лечение на разширени вени с ароматерапия

Лечение на разширени вени с ароматерапия

Най-използваните масла за лечение на разширените вени са лайката, кипарисът, ливанът и маслото от смирна. Ливан и кипарис имат стягащо свойство и успяват да минимализират разширените вени

1

Вени

Вени - най-новите заглавия, авторски публикаци и идеи. Практична информация на тема Вени от Ezine.bg. Обзор на статиите за Вени. Български сайт за здраве, звезди, дом, родители и деца и Вени.
Вени - Опасно ли е спукването на вена

Опасно ли е спукването на вена

07.08.201508508

Спукването на вена обикновено е в следствие на разкъсването или нарушаване на целостта на стената ѝ, следствие на травма или друг фактор. Получилият се венозен кръвоизлив може да бъде спрян посредством притискане на превръзка.

Вени - Кои медикаменти са съдоразширяващи

Кои медикаменти са съдоразширяващи

04.06.2015012828

Има няколко класификации на съдоразширяващи лекарства. Тук спадат артериалните дилататори, които засягат предимно артериите, венозните дилататори - повлияващи вените, и смесени дилататори, които имат ефект върху артериите и вените.

Вени - Как да се храним при разширени вени

Как да се храним при разширени вени

01.05.201503174

Боровинките излизат на едно от първите места в класацията на храни, борещи се срещу разширените вени. Правилното хранене може много да помогне превантивно срещу разширените вени

Вени - Разширени вени

Разширени вени

26.03.2015017875

Разширени вени е заболяване, което се проявява на вените на краката. Симптоми при разширени вени. Кой е застрашен от разширени вени. Лечение на разширени вени.

Вени - Методи при лечението на разширени вени

Методи при лечението на разширени вени

13.03.201503083

Освен практикуването на специализирани упражнения за разширени вени е задължително да повдигате краката си нависоко поне за 10- 15 мин. Това става с използването на не много мека възглавница докато си лежите.

Вени - Как да се пазим от разширени вени

Как да се пазим от разширени вени

29.03.201407431

От разширени вери (варикоза) страда една пета от населението на развитите страни. Какви са причините за появата на разширени вени? Как да се предпазим от варикоза?

Вени - Пречат ли хемороидите на спорта

Пречат ли хемороидите на спорта

06.10.201104017

Хемороидите, наричани и варикозни вени на ануса и ректума, представляват разширени кръвоносни съдове, които са разположени отвътре или отвън на ануса. Как да спортувате при хемороиди.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни