Ще паднете от смях! Вижте как зодиите посрещат Бъдни вечер

Ще паднете от смях! Вижте как зодиите посрещат Бъдни вечер

Първи пристига Лъвът и носи бутилка шери и порция кюфтета. Разказва вицове на изпадналата в безсъзнание Дева и сам се смее на шегите си на висок клас

1

Вечеря

Вечеря - най-новите теми, избрани публикаци и идеи. Практична информация за Вечеря от Ezine.bg. Обзор на статиите за Вечеря. Български сайт за здравословен живот, красота, дом и градина, родители и деца и Вечеря.
Вечеря - Хитринки, с които да намалим калориите, когато ядем в ресторант

Хитринки, с които да намалим калориите, когато ядем в ресторант

16.07.201801480

Ако спазвате някои прости правила, ще можете да се нахраните добре, без да вредите на фигурата и бюджета си. Вижте хитрости, с които да намалите приетите калории, когато похапвате навън.

Вечеря - Откажи се от късното похапване и отслабни бързо с 6 лесни стъпки

Откажи се от късното похапване и отслабни бързо с 6 лесни стъпки

13.05.201806818

Късното похапване открай време се свързва със затлъстяване, проблеми със съня, повишено кръвно налягане и куп други здравословни проблеми.

Вечеря - Вечерните навици, които ви правят дебели

Вечерните навици, които ви правят дебели

16.01.2018024421

В борбата за слабо тяло няма честна и нечестна игра – всеки прави каквото и колкото може. Някои от обичайните ни навици във вечерните часове на деня обаче могат да са пречка на това да отслабнем и с грам.

Вечеря - От ВИП Брадър се събраха на вечеря! Вижте кой къде не е бил поканен

От ВИП Брадър се събраха на вечеря! Вижте кой къде не е бил поканен

17.11.201602011

Не се знае на кого е била инициативата, но се вижда, че разделението на отбор интелектуалци и отбор поп фолк продължава и след края на формата.

Вечеря - Топ 4 причини, поради които не можете да отслабнете

Топ 4 причини, поради които не можете да отслабнете

21.08.201601063

Има не една, а четири причини, които могат да пречат на усилията ви да се отървете от излишните килограми. След като ги разберете, можете по-лесно да се фокусирате към преодоляването им.

Вечеря - Семейните вечери пазят децата от алкохол и наркотици

Семейните вечери пазят децата от алкохол и наркотици

26.07.20160290

Родителите днес са поставени пред много повече предизвикателства при отглеждането на децата отпреди. Животът е много по-натоварен, изкушенията са много повече, а забранените вещества са по-достъпни от всякога.

Вечеря - За да отслабнете, не лягайте гладни

За да отслабнете, не лягайте гладни

01.04.201501724

за да бъде качествен сънят и да няма често нощни събуждания, хубаво е човек да не се наяжда непосредствено преди да си легнете. Ако все пак огладнее, е добре да хапне храна, която е с ниско съдържание на захар и на въглехидрати.

Вечеря - Семейните вечери предпазват детето от кибертормоз

Семейните вечери предпазват детето от кибертормоз

09.10.20140400

Семейният контакт по време на събиранията може да намали ефектите на кибертормоза върху децата в семейството. Според проведеното проучване близо 43 процента от юношите на възраст 13 – 17 години са преживели някакъв кибертормоз

Вечеря - Сладолед на вечеря бори безсънието

Сладолед на вечеря бори безсънието

30.05.20140797

Сладоледът може да бъде и полезен. В замразените мляко и сметана се съдържа Л-Триптофан, който се използва от мозъка за производство на серотонин. Това води до спокоен сън и липса на депресия

Вечеря - Какво да сготвя набързо за вечеря

Какво да сготвя набързо за вечеря

14.02.2014011362

Представяме ви рецепта с гъби, която се приготвя бързо и на която можете да разчитате, когато нямате време да сготвите нещо специално. Ето кои са необходимите продукти за гозбата:

Вечеря - От масата в леглото = мазнини и болести

От масата в леглото = мазнини и болести

23.04.201301817

Късната вечеря, която не е последвана от движение, води до затлъстяване. Затлъстяването отпушва различни заболявания като захарен диабет, артеросклероза, хипертония.

Вечеря - Вечерно меню за тънка талия

Вечерно меню за тънка талия

03.04.2013021555

Истината е, че няма нужда всяка вечер да гладувате или да се опитвате да се заситите само с няколко лъжици кисело мляко и две листа от маруля. Има много храни, които можете с чиста съвест да похапвате на вечеря.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни