Ранни симптоми при проблеми с вестибуларния апарат

Ранни симптоми при проблеми с вестибуларния апарат

Вестибуларният апарат се намира в ухото. Основната му функция е пазенето на равновесие при хората. Представляван е от горната част на ципестия лабиринт на вътрешното ухо. Другата част от същия този ципест лабиринт принадлежи към органа на слуха.

1

Виене на свят

Виене на свят - най-новите заглавия, авторски публикаци и идеи. Информация на тема Виене на свят от Ezine.bg. Обзор на статиите за Виене на свят. Български сайт за здравословен живот, мода, красота, дом и градина, родители и деца и Виене на свят.
Виене на свят - Имате слаб пулс? Последиците може да са фатални!

Имате слаб пулс? Последиците може да са фатални!

29.05.201608937

Когато ритъмът на сърцето падне под 40 удара в минута, опасността за здравето на човек нараства главоломно. В тези ситуации мозъкът престава да получава нужното му количество кислород и това може да доведе до трайни увреждания и дори и до смърт. Първият с

Виене на свят - Температурните колебания влияят на вестибуларния ни апарат

Температурните колебания влияят на вестибуларния ни апарат

29.10.201404506

Вестибуларен апарат е условното наименование на вестибуларната система, която позволява на всяко човешко същество да пази равновесие, да се ориентираме пространството и изобщо - да се движи. Температурните промени се отразяват зле на вестибуларния ни апар

Виене на свят - Световъртежът - симптом на различни заболявания

Световъртежът - симптом на различни заболявания

29.04.2012017121

Световъртежът и причерняването пред очите са състояния, които могат да бъдат индикатор за по-сериозни болести. Това са заболявания на главния мозък, болести на кръвта и тумори.

Виене на свят - Симптоми при множествена склероза

Симптоми при множествена склероза

19.04.20120102321

Симптомите на множествената склероза (МС) обикновено се появяват между 20 и 40 годишна възраст. Много често при хората страдащи от тази болест се наблюдават проявата на повече от един симптом.

Виене на свят - Вие ви се свят - заплашват ви 20 болести

Вие ви се свят - заплашват ви 20 болести

19.06.201009177

Много хора смятат, че честото виене на свят не е опасно. То обаче може да е сигнал за поне 20 болести. Сред които мигрена, остеохондроза, епилепсия, инсулт, болести на вътрешното ухо. . .

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни